Sabah attığım 1. Dk grafikte de orası önemli abi boğalık ın ilk adımı idi..
Ne kadar ciddiye alırsınız bilemem..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sabah attığım 1. Dk grafikte de orası önemli abi boğalık ın ilk adımı idi..
Ne kadar ciddiye alırsınız bilemem..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karsıda dogru duzgun alıcı yok...dıger kımse kapısmıs malları
PALA 3 keredir 1630-32 den 1645 yapıyor...
garanı 10.04 ten 11 kademeye kapandım...
kemikte et yok ama hiç yoktan iyidr...
bu aşağı gidecek ama portfoy riski yüksek oluyor...
selocan duruyor...
Adamlar shortlara günahlarını bile vermiyor. Ons çöktü piyasaların normalde bozması gerek ama umurlarında değil
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
162.500 - 162.775 arasına 3/10 lonk pasife yerleştirdim akşam seansı dahil... stopu 162.375 değmesi...
Telekom için bofa 12 küsür hedef verdikten sonra hareketlendi. Normalde bu hedefleri borsa pek iplemez ama bofa farklı ...
vayyy garan attın beni sırtından şimdi düşersin...
Ayşe Teyze Burhan Amca duman oldu, çeyrek altın alış 658 lira oldu daha 3 ay önce 850 liraydı...
Temel analiz size hangi hisseyi almanız gerektiğini, Teknik analiz ise ne zaman almanız gerektiğini söyler."
Diye bir hürafa var değil mi?
Bundan sonra oyun planım sadece long ve 1:1 veya 1: 1/2 kaldıraçtır.Yani 32000 lira başına tek kontrat veya 2 kontrat. Bu adilerle başka türlü baş edilmez kelleyi bırakırsın masaya. Asla güvenmiyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fırıldak bunlar. bakın şimdi yine aynı yre geldim. madem piyasada sıkıntı var satış varantı niye sürünüyor. halbuki böyle durumlarda satış varantı canlı olması lazım. öyle birşey yok. hatta şu anda desteğinin bile altında işlem görüyor. böyle saçmalık olmaz
makası cıkarıoyor 900 noldu vobu tutmak içi n spotu karsılayamayınaca....ama bı atraksıyon daha olur yarın...ısrarla tuttu
16,90 aynı yerden kapadım tcelli yarın gap yemeyelim...
DOW destek attı bu sefer de, yarım saatte hop 200 puan aldılar yukarı
Inanilmaz ayı var ama az aşağı alınca çakıyor 2000 lotu tek kademeye. Bu 2000 lotlar yeni long mu, short kapama mı? Nedir bunların sırrı?
El elde baş başta çıktık zararsız az karla o da komisyon herkese selamlar bol kazançlar geceye 1634 maliyetli 1/5 lonk kalmış elimde
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsdemir kapanış hediyesi verdi , Ereğli’lerle değiştirdim hepsini...
makası 1000uzerıne cıkardı keyfı gelınce normale donuyor...
2021-2022 içerisinde doğru zamanda xu30 short ve dolar long yapan robotların yaptığı piyasada parayı el arabasıyla götürür.
şimdi milyon liralık soru, vade ne? belki bunun cevabı tüpraştadır. çünkü borsadaki yeri belli, iyi şirket ama sürekli dolar bazında petrol alarak işini yapıyor. şu durumda ne kadar büyür? temettü verebilir mi?
yatırım tavsiyesi değildir.
Şöyle bakınca petrol, altın , Dow ...
Birileri yalan söylüyor gibi, bakalım kim?
Parite önemli 1.2 nin altında işlem görüyor oluşu dikkatimi çekiyor
Görece büyük bir hareket için vadelide en az 1650 görülmeli diye bir beklenti içine girip yatayda çarpıldığımız bir diğer gün oldu.
1650 görülmeli diye düşündüm çünkü dünkü hareketin tepesi oldu. Buna göre;
1- Aşağı gidecekse önce bir önceki tepeyi aşarak 1655 - 1665 hatta ikna edemezse daha yukarılara kadar sürüp hızlıca 40-80 puan aşağı verir.
2- Yukarı gidecekse zaten 1650 geçilecek demektir.
Benim beklentim 1 nolu senaryonun gerçekleşmesi ve düştüğü noktadan V veya W şeklinde toparlanıp bu vadede tarihi zirve yenilemesi (xu100'da en azından).
Daha ilginç olan ise beklentim tutacak olsa bile piyasa ne yapar eder yanıldım galiba diyene kadar sabreder beni oyun dışında tutar. Viop'da çok çarpılıyorum, en büyük zararım da komisyon zararları oluyor onbinde 2'ye göre. Maalesef sadece kaşıntı yapan rahatsızlık veren pozisyonlar kazandırıyor ve o pozisyonlarda da elim hep tetikte olduğundan pozisyonu erken terkediyorum. Terste kaldığımda ise %80 olasılıkla stop-loss uyguladığımda dönen ama yatay testere piyasası deyip pozisyon arttırdığımda hareketin derinleştiği bir istatistik de cabası.
Pozisyon %50 hisse, %10 gümüş, %40 nakit varlıklar ve bolca viop gün içi çarpılmaca. Bozkurt haklı bırakmakla, viop'da kazanmanın anahtarı işlem yapmamak. İşlem yapmadığım gün 400-500 lira kardayım.
Dxy 91.53...
Son 2 ayın yükseğinde, kafayı kaldırınca altın için riskli olduğunu yazmıştık burada bir kaç arkadaşla...
Borsalar için de problem bakalım sadece tepki mi yoksa dip çalışması tamamlandı mı?
Sevgili Karaduman okuyorsan bakabilirmisin?
Teşekkürler...
Piyasada bildiğin soygun var :) bizimkiler lot ne tarafta fazlaysa oraya sürüyor tekniği kırdırıp ayı tuzağı yapıp yukarı sürüyorlar. Tüm korelasyonların içinden geçiyorlar :) kazanan da şansına kazanıyor gibi biraz :) günlük tekniğim ala geçmedi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6814744862.jpg
Tepe oluşumu 2020 OCAK-ŞUBAT dönemine benzetiyorum. Yuvarlağa aldım. Turuncu Çizgiyi Aylık kapanışa göre çizdim.Pembe çizgi pandemi öncesindeki yatay-yukarı piyasadan gelen kanal. Yeşil çizgi düşüşün son direnci o da kırılırsa yukarıda tepe hedefi beklerim.
Bugün GARAN %1,78 düşerken VAKBN %2 düştü...
O da banka bu da banka...
Bir de bir ara kamu bankalarının yüksek döviz açık pozisyonu dillendiriliyordu...
Dolar 8.50' den 7.10' a düştü yine bu kamu bankalarında tık yok...
Nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum, ama bu böyle çok gitmez...
Bu arada ne Hektaş’mış hakikaten...
Oyunagelenadam yazın 12.50 den aldım ama niye aldım diye sormuştun hatırlarsan, inşallah tutuyorsundur 🙏
Bu beni korkutur. Ben hiç bi kurumumda hiç kimseyle bu muhabbetlere girmiyorum açarlarsa da kapatıyorum. Gerek yok abi... Yani bir de o insanların amacı sonuçta yüksek komisyon yaptırmak değilse açıkçası burada yazan, hisse başlıklarında yazan belli başlı pek çok kişi cebinden çıkartır danışmanları.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasın yüzde 81 i tek elde..
Piyasadan da el altında yüzde 5-10 toplamışsa canları istersen 30 değil 60 80 bile olur..
Bu tcell 20 senedir 8-15 bandında gider gelir..
2.2M sermaye
3 milyar kar var..
özkaynak 20 milyar PD 36 milyar
sasa gubrf gibi özbeöz badem kağıtları 22 23 milyar tl lerden işlem görüyor..
o sasa nın faaliyet karı 260 milyon!! 1 milyar vergi iadesi geliri var..(anlamadım o işi de)
3 milyar satışı var..
toplam satışlarının 7 katından işlem görüyor..
yukarıda hekts örneğini de arkadaş verdi..12 13 lerden tavan tavan 30 tl ye dayandı..düşecek gibi de değil..
tcell için min değer 30 tl..70 tl yaprsa sasa ile eşitleniyor dataları..ikiside badem artık..
TVF isterse yapar mı yapar..
TCELL 2 ye katlasa sırf endeks a kaç puan katkı yapar birisi hesaplayabilir mi? :oleyo:
Soygun hep var. Mesele soyan mısın hocam, yoksa soyulan mısın mesele bu kadar...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tom devam mı tamam mı diyecek...
Nasıl yorumlarsınız...