Şu balon piyasada artması gereken tek gerçek külçe Altın iken, neden yerinde sayıyor?
Gün gelecek bu altın gökyüzüne gidecek , hepsini kendi ellerinde toplamak istiyorlar herhalde…
Printable View
Sayın Webster temkinli olmak her zaman iyidir. Ayrıca sadece hesaplama sistemini sordum bilen var mı
herkes trend diyor da rtalbı 65'ten alanlar da trende uyanlardı hatırlatayım. trend ne kadar yataysa o kadar makbuldür. şu haldeki bist de döviz de burdan girmek için tehlikeli gerçek bu. ha daha yukarılara gitmeyecek diye birşey yok, eğer zamanında girdiysen koy iz süren stopunu karda otur bekle. hepten kaçırdıysan her faiz kararından sonra bi zıplayıp 2 gün içinde bi düzeltme yapıyor o düzeltmede stoplu bir deneme yap işte. zararı göze alacaksın artık bu saaten sonra ille girecem diyorsan.
Arkadaslar sizinle benim aramdaki fark ne biliyormusunuz
Benim kafam rahat 😀😀😀😀
bendeki yerli fonlar kazanıyor yabancı fonlarda o kazancı yiyor.
Bir malı %100 elden cikarmak icin cok cok cok mantikli bir sebebiniz olmasi gerekir.
Sizin dustugunuz durumun olmamasi icin belli bir miktar ornegin %25 satilir.Gerisi kalir.Daha yukari giderse %25 daha verilir.Duserse biraz daha alinir.Dusersede cikarsada boyle pismanlik yasamazsiniz.
Ama bu alim satimlar kucuk araliklarla yapilmamali.
Saygilar.
Her gün en az yüzde 2 artıyor dolar, galiba USD/TL 22 lafı doğru
THY'nin dolar bazlı eski zirvesinin 4.5 dolar olduğunu bilenler, bugünkü kurla değil 30 liranın 50 liranın bile ucuz olduğunu bilirler... THY için iyi zamanlarda bugünkü kuru 14.80 kabul edersek 66 lira bile gayet normal fiyattır... kısacası THY şu an bedavadır...
Byccx, her fiyat aşağı da olsa yukarı da olsa eski yerini test eder... Bu ekonomi kuralından haberiniz olmadığını düşünmek istemiyorum, eminim vardır... o yüzden bu tuhaf yanıtınız garibime gitti... neyse... bu konuyu uzatmaya gerek yok...
Thy 4,5 doları gördüğünde 1 tl 1 dolara eşit sayılırdı.
Eğer thy 4,5 doları görecekse
Bu sadece hissenin değer kazanması ile olmaz
Tl nin dolara karşı değer kazanmasıyla olur.
En iyi ihtimalle biraz hisse fiyatı yükselecek çokca da tl dolara karşı değer kazanacak.
O yüzden thy 60 ı görmez ama fiyatı 4.5 dolar olabilir
Byccx, yazdıklarınız, THY'nin şu an bedava olduğu gerçeğini doğruluyor... iyi geceler...
Dün TRT 1'de fonlarla ilgili bir haber yapmışlar sonuna yetişebildim. En çok teknoloji, sağlık, elektrikli araçlar ve bilişim fonları popülermiş. İş Bankası mı sponsor diye bir an düşündüm hepsi onun fonları gibi :D Neyse foncu arkadaşların sayısı daha da artacak galiba çünkü haberde pek bir ballandırıyorlar gibiydi.
Hükümet millet dolar alıp durmasın gibi debeleniyor anlaşılan.
mjb nin son durumu gönderebilir misiniz
Fed faiz kararını açıkladı. Faiz %0-0,25 oranında sabit bırakıldı.
NasdAK asagi yone devam ediyor..
Ooo degisti guzel..
https://i.hizliresim.com/1pwlk0a.png