walla bu halkb dedikodusunu kim yazdıysa foruma teşekkürlerimi iletmek isterim, okur okumaz 502 aldım halkb, şimdi yarısını 539 verdim, bin bereket :party:
Printable View
walla bu halkb dedikodusunu kim yazdıysa foruma teşekkürlerimi iletmek isterim, okur okumaz 502 aldım halkb, şimdi yarısını 539 verdim, bin bereket :party:
hukuk guguk olursa
medya komisyoncu borazancı kalyoncu pambıkören olursa
dolar 8.5 olur 10 olur
rezerv eksi 50 milyar usd olur
enflasyon yüzde 50 olur
işsszilik yüzde 30 olur
vop olsa ne olacak.
basit bir soru sorayım. spk başkanı kim şu an ?
telegram twitter çeteleri otellerde teknik analiz kursu veren sahtekarlar liseli ekonomistler
şirket patronları ile anlaşıp manipülasyon çeteleri twitterda mal pazarcıları
sedat peker borsa ayağını konuşmaya başlarsa neler neler çıkar ?
sabah halkbank niye yüzde 4 düşüyor dedim dalga geçti şaklabanlar.
anladınız mı niye yüzde 4 düşüyormuş ????
Tüm bankaları sürükledi...
Garanti zaten sabahtan beri diri duruyordu...
amerika değil Türkiye fırsatlar ülkesi
Sezgin baran korkmaz kadıköyde ayakkabı boyacısı iken 10 milyon eur rüşvet verecek hale geliyor..
pudra şekeri seven 25 yaşında bebeler 20-30 milyon servet yapıyor.
kripto şirketi kuran 25 yaşındaki lise mezunu bebeler milyar usd ile kayboluyor. interpol bile yakalamıyor.
tosuncuk desen yatlarda hatunlarla kimbilsin nerede
imam hatipten mezun olup türk hava yollarında 50.000 eur maaş alıyorsun
bürokrat olup 5 maaş alabilirsin yeter ki imam hatibe gir.
böyle fırsatlar ülkesi var mı başka. Türkiye rüya ülke yav.
Kimse kimseye küfür etmesin. Para kazanmaya bakın.
Sabahtan beri 3 - 5 aldık. Bakalım günü nasıl kapatacağız.
1 ev parası götürdü bugün Murat , 418 bin takipçi baya iyi bir sayı , tahtayı sarstı adam , haram zıkkım olsun...
aslında halkbank çok çekti yeter artık
hissenin önü açılsın
iki vade arası 3300e cıkmıs bu ne oglım....2300lerden...kımı koparıolar....normal makas bana gore 1000 olmalı o da 1300......
Halkbanka otobüsüne yetişemeyen Vakıfbanktan %4 götürdü , böyle borsa dünyada yok arkadaş , valla insanlar boşuna çalışıyo dışarda...
Sanayi tarafında çok büyük ky yığılması vardı ciddi Bi ponzi oluşmuştu.. Bankaları tutup çok sağlam çakıyolar
2 aydır bankalar bankalar bankalar diyoruz..
HALKB davası öyle yada böyle!! bitmek üzere..
Ben defalarca belirttim..
1 milyar dolar veya altında bir ceza beklentim var..
O da eğer gelirse..
Hele sorunlu krediler için de bir adım atacaz denirse HALKB davası sonrası min yüzde 200 prim şansı var bankacılığın.
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/opbixbz.PNG
spotta seker satıcı ......acaba vobda poz var mı acaba .....sekerın ...bugun ........gecmıste pek marıfetlıdırler
Hulk tiviti tam palanın şanzımanı dağıtacağı yerde geldi haaa.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post5400047
Sayın Paragöz35
Anlaşmamıza Olmadı ama :one::rules:
Vob topiğinde..3500 point 2 günde yiyen ve ben vob da değilim diyen ve Garan da bile ekside iken ..Size karşı olan hayranlığım giderek azalıyor ..:kahkah:
İlginç bir şekilde ..herkese anında cevap yetiştiren Sayın Paragöz35 ..şahsıma karşı tek bir yazı yazmıyor :one:
Muhtemelen ..Cezai ehliyetimin olmadığını öğrendi :rules: fakat kendisine karşı saygım ve sevgim namütenahi :)
https://www.youtube.com/watch?v=aglsRJak7Tw
2.18-2.33 ..iki defa :he::he:
Burdayım Mertcim ne dediğini anlamadım bi önceki mesajında...
U100_günlük grafik
https://i.hizliresim.com/6izcjko.jpg
Endeks büyük düşüşten beri bu bandı yukarı geçemedi....Düşüşün orta bölgesi...
TCMB: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Çin Halk Cumhuriyeti Merkez Bankası arasında 30 Mayıs 2019 tarihinde imzalanan ikili para takası (swap) anlaşması 35,1 milyar TL ve 23 milyar Çin yuanı artırılarak toplam 46 milyar TL ve 35 milyar Çin yuanına ulaşmıştır
TCMB: Artırılan söz konusu rakam 15 Haziran 2021 tarihi itibariyle TCMB hesaplarına girmiştir. Para takası anlaşmasının temel hedefi yerel para birimleri üzerinden gerçekleştirilen ticareti kolaylaştırmak ve iki ülkenin finansal istikrarına destek sağlamaktır
dolarlar yuan olmus....bızımkıler dolarla bozmus kafayı
Aşı olmaya geldim. Mahşer yeri gibi amokachi.
Hollanda basını Binalinin
Bizim bankalarda 21 milyar usd var, demiş..
Uzunun ne kadar acaba 100 den fazladır..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence aşi olun ...kendı saglıgınız acısından bugun benım esımde gıttı...kalabalık bır cok kısıye sıstemı acmalarından bırde saglık bakanlıgının sıstemlerı yogunluktan gıdıyormus bunun etkısı de var ....saglıkcılar mujde vereceklerıne sıstemı yapsınlar dıyordu:halay:
21 MİLYAR DOLAR
YILDA 1 MİLYAR DOLARDAN DAHA FAZLA
AYDA 92 MİLYON DOLAR
GÜNDE 3 MİLYON DOLARDAN FAZLA
GÜNDE 3 MİLYON DOLAR
ABV. ABV. ABV. ABV [emoji35][emoji35][emoji35]
O zaman değişiklik yapayım akıl hastanelerinden alayım oraları hiçkimse tercih etmiyormuş nedense bilmiyorum her zaman 30 dakika sonraya bile randevu oluyor diyorlar isterlerse ücret oraya giderim yada hiç gitmem 182 yi ararım covid hastasının ücretini nasıl karşılıyorsa devlet kolonya pamuk yara bandı karşılasınlar derim .
Sayko abi kolonyayı yara bandını yanında götür bence. Ben malzememle geldim dersin.
Sabahtan sıra olsa da öğleden sonra sıra bitiyor. En azından Ankara'da böyle... Şehir hastanesi biraz daha kalabalık imiş. Ankara'da olanlar öğleden sonra PM atsın. 500 TL vs. ödemeyin arkadaşlar.. açık havada bulaşmaz bu covid. Artı, hastalık bana göre bitti... Salgın tarihe kavuştu