Nakit dolar gaymeyi de kabul ederler.
Printable View
Şu olacak bu olacak, neden olacak hiç önemli değil. Şu anda kaç oldu? Önemli olan bu...
Uzun süre bağlayan çoktur bence. Bukadar milyardolar mevduatın heray yada 3 ayda bir falan bozulduğunu düşünmüyorum. Benim dolar mevduatım olsa, bu sistemin doğru işleyeceğini düşünsem dolar yerine buna yatırırım. Sistemin Ayrıntıları önemli.
Eğilime göre, birde bakarsınız faiz dolardan fazla gelir getirmiş. Yerleşikler mevduatı çözmeye ikna olursa nerede duracağı belli olmaz. Buradaki mesele dolar yüksek olursa aradaki farkın nasıl ödeneceği. Ekstra Enflasyona sebep olacakmı olmayacakmı. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaklaşmakta olan halkbank davasından tırsıp ön önlem almaya çalışıyor olamazlarmı
Herke$ mi dolarcı yarın borsa ne olur bişey deyin be yaw
Türkiye ve deflasyon ha:) günün en komik yorumu oldu bu
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar topiğini neşesiz gördüm hani vurdu çekti tısss yılan falan vardı hayırdır bişiymi oldu?!
Yine yırtık dondan çıkar gibi gibiler buraya damlamış:he:
Ins sabah dolar 12.50 altinda olur
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar faiz indiriyor kur 18 oluyor suçlu dış güçler. Faiz arttırıyor dolar 13 e iniyor kahraman.
Şu an en çok dış güçler seviniyor millete nasıl telefon, tv, araba vb. bol karla satacağız diye.
Yarın kur- ihracatçı şirket , kur- banka , kur- döviz borçlusu vs… bakalım ne olacak….
Borsa nası tavan olacak zaten dolar çıktı diye çıkıyordu son 2 gun ayrıştı sadece
Yav yeni bir lobi yarattilar kendi elleriyle haberleri yok. Tey Allahim ya.
tether 14.92 yedirmezler bu seviyeden..
2.32 viop
EPDK: Cumhurbaşkanımızın bugün açıkladığı ekonomik tedbirlerin ardından dövizde yaşanan düşüş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışlar, sektörümüzün desteği ile durdurulmuştur.
Kayınpeder hem dünyayı hem ahireti kaybetti.
Abd telif hakkı davası açabilir başrolde benim paramıda içeren ikisi bir arada film çekiyorsunuz diye. Bu gece de tecavüz sahnesi oldu malum.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz kuruna endeksli mevduat ile TL’ye güven sağlamak.
Bence 13 altında MB topluyordur. Kurun çokta düşmesini istediklerini sanmıyorum şov yapıldı ve işe yaradı. 12 - 14 arası dursun artık.
Bir daha cunüpken baslik açmasın, komple çarpıldık cenabetin sayesinde.:kahkah:
Madene gömdüm arkadaşı...
Ney şeye sonra herkes şeye. 13. otobana zor attı kendini başrol. Böyle film mi olur diyebilir. Haklılarda.:)
Bizim otobancıda otostop çeken şeyi filmin sonunda arabaya alıp venezuellaya kaçırıyor. Bu venezuellanında zaten ismi erotik, emanuella gibi. Kötü yola düşmesi kaçınılmazmış. Aklıma geldi öyle.
Düştü...%166 dan %93 e...
Yırttık, ülkece kurtulduk...???
Sosyonomi...sosyo ekonomide insan psikolojisi...
Günlük yapsınlar, dövize endeksli mevduat hesabını...dövize endeksli fon gibi...ha hasan kel, ha kel hasan :p
https://www.tradingview.com/x/N22hBRH8/
Abi 6 ya düşer mi
T. C Ziraat Bankası genel müdürü habertürk de