15,1069 öpüp bıraktı.
Printable View
15,1069 öpüp bıraktı.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge toplantısının Çalışma Bakanlığı tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
fed tapınağı çöp dolar yerine değerli maden alan yatırımcıyı sevmeye kafasına koymuş. değerli madenler taban olabilir abi. dolar bayrağı dikecek gibi tapınakçılar cayır cayır basıyor..
Yaklaşık 6,5 milyon memur ve memur emeklisinin gözü bu hafta yapılması beklenen üçüncü 3600 ek gösterge toplantısındaydı. CNN Türk'ün edindiği bilgiye göre toplantı iş sağlığı ve güvenliği haftasına ilişkin devam eden programlar çerçevesinde ertelendi.
Gerekçe buymuş..
Amerikan borsaları cumadan sonra bugün de can çekişirken bizimki nasil artıda olabiliyor, bizdeki pozitifligin sebebi nedir? :oleyo:
Türkiye Futbol Federasyonu, dün akşam oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi Arda Kardeşler’e para atışıyla ilgili olarak soruşturma açtı.
Süper Lig’in 36. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Fenerbahçe müsabakası başlarken ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın Hakemi Arda Kardeşler, saha seçimi için yapılan para atışını sembolik Bitcoin madeni parasını kullandı
https://tr.investing.com/news/genera...as-act-2300806
27 yasinda bir genc, kent icinde 60 km.hiz limiti olan bir yerden 100 km.ile gecmis.
Verilen ceza.
1.30 gun ehliyete el koyma.
2.15 sure ile araci trefikte cekme.
3.10.000 C$ para cezasi.
4. 6 ay hapis cezasi
Son ikisi mahkeme kararinda belirlenecek.
Kanada, ozgurlukler ulkesi ya.
Ilgilenenler London Polis Service ON twitterden gorebilir.
KKM'cilere kıyak olsun diye ipin ucunu az saldılar sanki, yoksa KKM'ci bulamayacaklardı.
kanun yapıcı yargıya dönüp yanlış kararlarınla devleti istediğin kadar zarara uğratabilirsin
senin üzerindeki tazminat yaptırımını kaldırıyorum, bildiğin gibi karar açıkla zararı hazineden karşılarız
yalnız yeter ki benim menfaatlerim doğrultusunda karar ver, ben de seni bu yükten kurtarayım derse amk o adaletin..
Dünyada işler boka sarıyor.
Kısa vadede olmasa da orta uzun vadede altını tek geçerim. Fiziki altın tabi.
Hazır fiyatlar uygunken (gram = 920) portföyümde fiziki altın miktarını artırma yönünde aksiyon alacağım.
Kendime not düşmek adına yazılmıştır. Kimse dikkate almasın.
YTD.
Erdoğan : Bazı ürünlerde fiyat artışları izah edilemeyecek düzeyde , bunlarla mücadele ediyoruz
Erdoğan : Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz.
Erdogan : Bu ülkenin her eksiğini nasıl biz karşıladıysak, her hayalini nasıl biz gerçeğe dönüştürdüysek , hal ve sıkıntılarını da biz çözeniz. Bu konuda her türlü donanıma sahibiz
Türkiye’den ev alan yabancıların KDV ödemediğini ve bu evi ikametgah olarak gösterirse araba alırken de ÖTV ödemediğini duydunuz mu?
https://twitter.com/ATAISIK_/status/1523684974222000128
Erdoğan: Hayat pahalılığının yarattığı sıkıntının farkındayız
Erdoğan : Konut almak isteyen vatandaşlarımıza ve konut yapmak isteyen firmalarımıza müjdemizi açıklıyoruz. Konut finansmanı ile ilgili 3 paketi hizmete sunuyoruz . 1. Paket , ilk defa ve tek konut sahibi olacak vatandaşımıza 2 milyon TL’ye kadar 10 yıla kadar vadeli ve aylık 0.99% faizli kredi sağlıyoruz .
2. Paketle , konut değerinin en az yarısını 1 nisan 2022 tarihinden önce açılmış döviz tevdiat hesaplarının bozdurulmasi veya fiziki altınların merkez bankasına satılması şartıyla bu paketten faydalanılabilecek . Bu paket 2 milyon TL’ye kadar 10 yıl vadeli 0.89% faiz olacak . 3. Paket inşaat sektörüne yöneliktir . Mayıs ayi bası itibariyle asgari %40’i tamamlanmış ve asgari %50’si satılmamış projelerin tamamlanması icin 20 milyar TL’nin kaynak ayırdık .
Erdoğan : Bay Kemal ne diyor bu gelenleri Suriye’ye geri göndereceğiz diyor . Bunu yapamayacaksınız , biz Ensar kültürüyle yetişmişiz , şu an 3 milyon 700 bin Suriyeli bizim kardeşimizdir ve biz bu kardeşlerimize sahip çıktık sahip çıkaracağız. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz .
şu geceki açıklamaların hepsi para basmaya yönelik açıklamalar bütçe açığı patlamıştı şimdi bi daha patlayacak
Çok önemli bir haber. Sebebini gecmiş senelerde geniş olarak yazmıştım. Nedense forumda arama yaparak, Sri Lanka ile ilgili yazılarimi bulamadim. Yazilar duruyordur da ben aramayi beceremedim buyuk ihtimal.Alıntı:
Sri Lanka Başbakanı gün içinde istifa etmişti. Başbakanın evinde silahlı çatışma dahil protesto gösterileri giderek büyüdü. Ordu sokağa çıktı.
faizleri yapay düşürünce konut fiyatları yine zıplar.seçim öncesipara dağıtmak için yine para basılacak enflasyon zıplayacak bu kafayla seçime kadar 1 yıl nasıl geçer
https://i.hizliresim.com/jsjfolt.png
bitcoin sihirli rakamlarda
31.069 burada tuttu tuttu
tutmadı coinciler bişeyi tuttu
jp morgan yanlış düşünüyor euro orayı görürse dolar daha yukarılarda olacaktır
16 olmadı dolar yannışın var