İplise uyduk makinaya 4268 den ceton salladık
Printable View
İplise uyduk makinaya 4268 den ceton salladık
bankalar tavanda, tiyatro yarında devam..ne güzel..kolay para:)
Kaç tavan çeker keremalkm abi :)
Bankaları erken tavana götürerek yükselişi genele yayıp hacim peşindeler.
oyun makina üzerine kurulu olduğundan aşağı biraz bıraktığında endeksi tahtalarda 10-20 kademe oynatıyor bademcuk:)
İste yeter ki ! Sana hayır diyemem abi.Hayatı yaşamak lazım.Bana yakın .Bugün iste bugün gelirim .Zaten borsada yapacak birşeyde kalmadı .Döve döve adamın cebine para koyuyorlar.
not:Benim Adanadaki dealerım Erdemli liydi.Orada da yayla festivali oluyormuş kımız orda da bedavaymış.Yalnız yol çok kötü dedi Erdemli den 4 saat sürüyor dedi.Lem ben pegeout206 yla Uzungölden sultan Murat yaylasına soğanlı dağlarının zirvelerinden Bayburt un Aydın tepesine inmiş adamım dedim.(Araba o gün yarı değeriine indi resmiyetde ama benim gözümde daha bir büyüdü o gün beni bırakmadı ya bende onu bırakmıyorum )
keMAL avodu selvayı sen mi alıyon doğru söyle
:kahkah::kahkah:
eski zirveyi deldi geçti. hala değerinin çok çok altında birrrrrrrr ton kağıt var.
Demek shortçuları tutuklamışlar.. :kahkah:
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem battı ayıcıklarım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Biri şu öküzün buynuzuna krem sürsün, zorlarkene zorlarkene donu delicek bu :kahkah:
Yüksek derecede aşınmaya uğramış olan volkanın son olarak, Roma dönemi madeni paralarındaki betimlemelere dayanarak, MÖ 253 yılında püskürdüğü söylenebilir.[2] Erciyes, 3.917 metreye ulaşan zirvesi ile İç Anadolu'nun en yüksek dağıdır. 3300 kilometrekarelik alanı kaplar
He abi püskürürse lav da kebap yaparız :) O rakım beni çarpar en azından bugünlük.Nefes kalmadı bende nefes.Senin gibi boğazı tek kalemde geçemem ben abi.
Dün "Summit Fever"adında dağcılık ile ilgili bir film izledim.Hazırım yane Erciyese aslında.Ama zamanlama işde önemli.
Bence borsanın yeni normali bu...
Biz geçmiş bilgi, deneyim ve tecrübelerimiz nedeniyle anlamamakta ısrar ediyoruz...
Garip ama gerçek borsada resmen para dağıtılıyor...
Üstelik son iki üç senedir...
Son dönemde ise artık boyutu da hızı da arttı...
Şimdi denilecek ki tam da böyle düşünmenizi istiyorlar...
Yok bir şey istedikleri falan yok... Resmen para dağıtıyorlar...
Hedefleri belli ki buralar değil, borsada bu kadar kolay para kazanıldığına ben son 20 senede tanıklık etmedim...
Hesaplardaki para nominal olarak artıyor da ancak kendini koruyor!
Hocam twitter'da okudum.
Sen gidip bir dijital anjiyo yaptırsana hemen.
Sonra doktora danışarak eve bir kondisyon bisikleti at. Alengirlisinden falan değil, bildiğin çevirmeli. Haftada üç gün 45 dakka çalış, kardio falan yap. Çok faydasını gördüm.
Forumdaki paydaşlar hepiniz için geçerli. Artık dikkatli olunması gerelen yaşlardayız..
altılıda sütçü beygirini bulmuşsun abka...
daha kötü bir seçim olamazdı...
biz paraları katlamaya devam edelim... :)
hangi akıllı resesyonda eregl alırki...
açık ara bistin en kötü kağıdı...
şu an 50-60 olursa diğer kağıtlarla farkı kapatır...
https://i.hizliresim.com/1567qjm.png
tam bilgisayarı değiştirecek günü bulduk...
pc yüklüyor teknik servis hadi diyorum... :)
yazıcı tanımadı diyor...
yazıcınada sanada...
10 yazıcı parası gidecek haberi yok...
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...ktor=00#page-5
yalnız bizim ky bu fiyatlardan kesinlikle almaz, alamaz.
onların en tepeden kucaklayıp sonra bir araya gelip toplu şekilde ağlama törenleri yapması lazım :)
https://twitter.com/kamerakaydi/stat...x-YGfkKRA&s=19
Borsada shortcuların son 2 senedir hali..:)
Fark etmez ağabey. Kilo fazlan varsa vereceksin başka yolu yok.
Vermek çok kolay olup 3 ayda ip gibi olursun üstüne de bunca sene bu yükü boşa çekmişim dersin.
3 ayda 20 kilo verdim bir daha da almadım sigarayı da 1 sene sonrasında yurt dışına gelirken bıraktık hayata bakışım değişti öyle söyleyeyim.
Paranın gidecek yeri kalmadı. KKM'ye para yatıranlar fena sövüyor şu sıra yaya kaldık diyor.
Şortların battı Akçay o vakit :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa 2 senedir %450 prim yapmis . Ancak bilmem kacyuz bin kisilik fenomen abiler enflasyon rallisi baslamadi diyor .
22.5 cent i gecirip yabancilara satacaklarmis . Cok zekiler yahu . Bazilarida 50 cent e gidiyor .
Kagitlar hala eylul ayinda ki zirvenin gerisinde . Ama zirve tazelemisiz .
Gidecek yeri kalmayan paraya sığınılacak limandır benim sağ cebim .Delik olmayaydı bide:)
Sortcular insan değil mi aloooooo:)