Bu gidişat iyi değil.Önüne gelene online banka açtırıyorlar.. Ortak app var,pasifsiz 55 oran veriyormuş.Yakında bu tip uygulamalardan da vurgunu vuran çıkar.
Abd tahvilleri uçuyor, dolar endeksi artıyor
Ons altın 1 haftada 100 dolar düşüyor
Savaşlar, anayasa tartışmaları, kayyumlar
Amerika seçimleri oluyor başkanlar değişiyor
Bizim dolar 34.20 kapı gibi
Bizim şimşek mcqueen doların yularını sağlam kazığa bağlamış
Fon stopaj oranlarında değisiklik mi oldu , geçen gün birileri yazmış burada ama göremedim şimdi.Eğer olduysa hangi tarih itibariyle alınıp satılanlar da?
FED 25 puan daha patlattı...
Vakıfbank 45 güne kadar 1 M altı 47.5
1 M üstüne 50 veriyor...
burganbank sistem 250 bin üzeri 48 veriyordu. telefon pazarlığı ile 50.75 verdi.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/cum...-haberi-778799
nas v2 : loading.......
Anadolu Bank ilk defa yüz yüze görüşme ile hesap açan %55 veriyor.. Hem de günlük kullanma imkanı var kimse yazmamış yazayım dedim.
günlük faiz ..görüntülü görüşmeyle hesap açanlara 3 ay boyunca hoşgeldin faizi.
Bugün aldığım oranlar
QNB 45 gün 49.5
Vakıf 91 gün 50
Deniz 45 gün 48
arkadaşlar cfo ve bgp fonlarım var.garanti bankası kullanıyorum.
18 kasımda ciddi bir ödemem var.bu ödeme o gün hesaba geçmesi için ne zaman talimat vermem lazım?
garantiyi bilmiyorum ama aktifte ppflerin hepsi 14:30-16:30 arası hesaba geçiyor, kendi ppfi 9:30-16:00 arası sorunsuz
önden deneme yapın
isterseniz 9:30-12:30 arası cfo için 1 lot, bgp için 1 lot satın
aynı gün 13:30'dan sonra hesabınıza geçip geçmediğini kontrol edin
Uygulama üzerinden müşteri olayım dedim, gönderdikleri SMS 15 dakika sonra geldi, tekrar denedim hiç gelmedi, 30 dakika sonra üst üste gelmeye başladı, hiçbiri işe yaramadı tabi, 3-4 saat ara verin tekrar deneyin dediler bu sefer daha SMS yollamadan SMS hatalı girildi hatası vermeye başladı. Şimdiye kadar gördüğüm en berbat banka mobil uygulaması bunlar heralde.
Bugün biraz fiziki altın almak için kuyumcuya gittim 7000 lira üzeri alım için banka kullanılır kuralına uymuyorlar git nakit para getir dedi :)
Barclays, TL'nin önümüzdeki çeyrekte daha yavaş bir hızda değer kaybetmeye devam etmesini bekliyor
Barclays, TL’nin yavaş değer kaybı ile özellikle EUR karşısında cazip bir yatırım aracı olmaya devam edeceğini öngörüyor.
TCMB'nin Aralık 2024’te faiz indirimi yapmasını bekleyen Barclays, ancak enflasyondaki artışın faizlerde sabit kalma ihtimalini artırabileceğini belirtti.
Barclays, Türkiye için "piyasa ağırlığı" tavsiyesine geçerken finans sektörü hisselerini şirketlere tercih ettiklerini ifade etti.
CNBC-e'ye konuşa Deutsche Bank Global Makro Başkan Yardımcısı Ozan Tarman, Merkez Bankası'ndan ocak ayında faiz indirimi beklediklerini belirterek, "Aralık ile ocak arasında fark olacağını zannetmiyorum. İndirim olsa da şahin duruş devam edecek. Piyasalar da buna güveniyor" dedi.
Tarman, Trump rüzgarlarına rağmen gelişen ülkeler arasında Türkiye ve Brezilya'nın şu an için pozitif ayrıştığına dikkat çekti.
CNBC-e yayınına katılan JPMorgan Türkiye Ekonomisti Fatih Akçelik, küresel risk iştahından Türkiye'nin daha az etkilendiğini belirterek, "Önümüzdeki dönemde Türkiye'nin diğer gelişmekte olan ülkelerden pozitif olarak ayrışabileceğini düşünüyorum" dedi.
Akçelik, aylık enflasyon bakımından en kötünün geride kalmadığına dikkat çekti ve ocakta yüzde 4, şubatta yüzde 3 aylık enflasyon beklediklerini açıkladı.
Biz yabancıların hem TL long pozisyonuna girdiklerini hem de tahvilde alım yaptıklarını gözlemledik. Seçimde Trump kazandı. Gelişmekte olan ülke para birimlerine karşı risk görünümünde bozulma beklenir ama Türkiye ayrışıyor.
Bizce Türkiye hala iç dinamiklerini belirlediği ve kendine özgü dezenflasyon hikayesinin olduğu bir pazar. Para politikasında sıkı duruş faiz indirimlerine rağmen sürerse bu hikayenin devam edeceğini düşünüyoruz.
Ekonomik aktivitenin ilk çeyrekte tekrar ivmeleneceği tahminini koruyoruz. Yabancılardan, hisse senedi yatırımcılarından yavaş yavaş görüşme talebi alıyorum Türkiye özelinde. İlk çeyreğin hisse senedi piyasası için olumlu olacağı fikrini koruyoruz. 2025 yabancının yeniden borsaya döndüğü yıl olabilir.
Dolar/TL'de yıl sonu tahmini 35, gelecek yıl sonu için 42. Kur tarafında Merkez Bankası'ının elinin üstün olduğunu düşünüyoruz. Dolarizasyon da beklemiyoruz.
Daha 1 hafta önce kemeraltında bir kuyumcuya 1,28 milyon ceza kesti maliye ateşle oynuyorlar. Yarın bir gün size de ceza gelebilir bu riske girilmez.
Euro 35'e iner mi?
Arkadaşlar 50 k usd için yatırım önerisine ihtiyacım var..
Arkadaşlar pasifte kalan para için gerçek faiz oranı nasıl hesaplanıyordu? Örneğin HSBC Modern Hesap; Anapara 1 milyon %53 veriyor , 20 bin TL boşta kalıyor.
Formülü nasıldı?Tşkler..
BANKALARIN HOŞGELDİN ALDATMACASINA KANMAYIN....
Örnek hesap:
Şu an yüzde 52 ile en yüksek faizi veren ING ye 50 bin TL yatırmış olsanız 5 bin TL niz boşta duracak.
Yani 45 bin için 30 gün faiz alırsınız.
https://www.isbank.com.tr/mevduat-getiri-hesaplama
Bu linkte hesap yapalım.
ING de 45 bin TL 30 gün için alacağınız faiz yüzde 52 den 1.730 TL
Nkolay da 50 bin TL 30 gün için alacağınız faiz yüzde 48 den 1.775 TL
Üstelik Nkolay 30 gün faizi garanti ederken ING gibi hoşgeldinciler heybeyi doldurduktan sonra 1 hafta sonra yüzde 45 dese hiçbir şey yapamazsınız.
Kİ 45 GÜN TAKİP EDECEĞİM.
Bakalım 45 gün sonunda hoşgeldinleri ne olacak?
anadolu banktan görüntülü görüşmeyle renkli hesap açıp %55 oran alabilen var mı?
bana aldatmaca gibi geldi.
oturup kimlik tespiti, kimlik taraması vb birçok aşamayı tamamlayıp bütün işlemleri yapıp müşteri hizmetleriyle görüntülü görüşmek için bekliyorsunuz. ama size bağlanan olmuyor, alternatif seçenecek olan %53 oranlı kurye çağır seçeneğini dayatıyor.
hesap açarken bile katakulli yapan bankadan ne beklenir?