Ohoo arada yaklaşık 36 saat var :)
2 Dünya savaşı, 5 arabuluculuk, 8 kara harekatı Haberi düşer bu arada.
Pazartesi sabah bakarız...
Printable View
Pala bu hareketi yaptı mı
Pazartesi tersi zor..
Trent, indikatör, destek, köstek..
Kenara çek, bakma..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ptesi söylüyelim bistti açmasınlar keremalkm abi
Nedir yahu bu, gece gece kesim mi olur
Altında yükseliyor nedense
Ne oldu yaw? Dışarıdayız bakamiyorum..
İsrail Ordu Sözcüsü, kara kuvvetlerinin bu gece Gazze Şeridi'ndeki operasyonlarını genişlettiğini söyledi. -AA
İsrail Ordu Sözcüsü, kara kuvvetlerinin bu gece Gazze Şeridi'ndeki operasyonlarını genişlettiğini söyledi.
Başka haber göremedim
Gene bir heyecanlı bıldırcın yakalamıştır. Etini yesin, durulur
Kesin bişiii oldu yada olucak, ons ta roket
Boyle kapanirsa %2 eksi acar. Ama gidiyor daha da asagi 7800 kirilirsa gomun gitsin borsayi.
Akşam seansında devre kesme oluyor mu, bizimki hızını alamadı
Amma düştü.
https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...sildi-7843900/
Sanki gazze fiyatlaması.
Yani Reisin yarın söyleceği lafları fiyatlıyor gibi.
Gece gece 10000 lik olduk 7900 dan doner dedik aldik. Gorunuse gore 7400 a kadar gidecek hic dur diyende yok
İsrailin kara harekatına bu gece başlayacağı bekleniyormuş.
Geriye doğru okuyamadım. Acelem var. Reisleri mert abiye söyleyin tebeşiri bitirmesinler.
Altin ve petrol uctu vadeli 7760 da devre keser. Ptesi cenazeyi kaldiririz.
Yakın vadede bugün en düşük 7794 görmüştük. Saat 16:00 civarı. Bu saatten sonra fişeklemişti. Demek ki, biliyorlarmış. Saat 16:00 sonra hafta sonuna long girenleri pis biçti. Bakalım akşam seansında 7794 görülecek mi?( Gece uzun.)
Ayrıca, kapanışta aralık vade endeks yakın vade kadar artmamıştı. Ben vade taşıması yaptıklarını düşünmüştüm. Meğerse, haberi biliyorlarmış.
Çok kırılganız. Eksi döviz rezervi ve artan faizler borsayı hadım edecek.
%-2.5 pzrts
Açmayı istiyor Pala..
Vatana, millete hayırlı olsun..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse 777000 de yuklu alis var oradan asagi gitmez.
Büyük para haberi almıştır.
Pek iyi şeyler olmayacak demekki.
Pandeminin başlarındaki gece seanslarını benzedi
Sn. selloo 'nun bugün bir tahmini vardı. Bist 100 için 6500/6800 demişti.
O tarafa doğru gidiyoruz.
Kara harekatı henüz yok. Tanklar ile ateş açılıyor..
ISRAELI ARMY SPOKESMAN : THERE IS NO GROUND OPERATION AT THE MOMENT. THIS IS NOT THE BIG OPERATION THAT WAS EXPECTED.
O zaman bu gece devre keserse iki gün zopa var demektir.
Pala tüm tebeşirini harcayıp devre kestirmemesi lazım.
Borsada kural,beklentiler satın anılır, gerçekler satılır değil mi,biz güya iki haftadır kara harekatı beklentisini satmıyormuyuz, e kara harekatı başlarsa almayacakmiyiz borsayı.Ben baştan beri bizdeki satışın israil-filistin satışı olmadığına,kendi içindeki rutin düzeltme olduğuna inanıyorum,nerede durur onuda ben bilemem piyasa yapıcıları bilir.
Bi kara harekatı olursa geleneksel bir harekat olmaz
İsrail kimyasal silah kullanımı dahi her türlü savaş suçu işler
Diper türlü gazzeden çıkamazlar
kara harekatı başladı diye verdiler
lakin israil ordusu -gerçek kara harekatı bu değil, onu sonra yapıcaz diye bi açıklaması var
kara hareketı fiyatların içinde iranla dalasma olursa fena olur gerisi tırı vırı olur...bana ne oglum bize ne ya..
Aslında tam o şekilde demek istemedim ya neyse :he:
Çokısacı abi bu akşam devre keserse ptesi sabahı direk devre keserek mi açılır yoksa yavaş yavaş mı devre kesiciye gideriz.
Pala cayır cayır tebeşir harcıyor, iyi dayandı şimdilik ptesi için bi sıkıntı görünmüyor, ilerleyen saatlerde devre keserse bilemem :drunk:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yarın milletimizin her bir ferdini Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz Büyük Filistin Mitingine davet ediyorum"
Avrupada başlamayan hiçbir savaş Dünya Savaşı olmaz..
Olsa olsa Müslüman kıyımı olur..
Neticede bütün Arap devletleri batının kuklası..
Acı ama gerçek..
Kademeler bombos asagi yukari sallaniyo salincak gibi:))
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
miting sonrası yeni yaptırımlar gelir mi. amarigadan
:drunk:
pztesi 7.700 altı alıcı olabilirim duruma göre..
Rusya ve cin İrani yedirmeyiz derse o zaman dunya savasi nasil cikar gorursunuz. Ptesi acilsin bakalim ilk satan oluruz :) yapacak birsey yok. Borsa savasi fiyatlarsa 4000 e gider direk. Korfez savasinda borsada batan biri olarak diyorum.