Arkadas, ben oldum olasi su kendini ovuculere uyuz olurum. Her yerde cikip duruyorsun 35 sene borsada falan filan diye de...
Cikarip koysana buraya 19'da ne dedigini. Gorelim 19'da bu is bitti nasil demissin.
Printable View
Patron spek efendi az biraz daha sabır diyorum o paraları yiyemiyeceksin sana söz veriyorum
az zaman kalmış, düşen çok sıkıştırmış...
yalnız patron patron...heryerde aynı terane..bunlara rağmen kazanmayı öğrenmek lazım....ytd..
Nasıl kazanacağız arkadaş kime güveneceğiz? Patron çıkıp bir yalan atmış şirketi satabiliriz diye güvenip almışız sonra gelenin gidenin eline vermiş hergün düşmüş böyle patronları kazımadıkça daha çok kişinin canı yanar paramız pul oldu dahada düşeceği yer belli değil bir dur demek lazım bu kadar kolay hırsızlık yapmamalılar
Diye diye kağıdı getirdik buraya... Bundan sonrası Allah Kerim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 tane örnek, marka,kervt, link...
markada 30 trilyonluk hisse alcam dedi patron ,sonrası malum...
kervt, yüksek bedelsiz yapacaz dedi, sonrası malum...
link, satılacak dedi,sonrası malum....
bi de bunlar en yakın zamanlarda...öncesinde Allah bilir daha neler vardır...
o halde bi haberle atlanmayacağını artık öğrenmemiz lazım...bi haberle uçar kaçar demememiz lazım...lazım da lazım....bunlar tecrübe tabi, sen öğrenirsin, yeni giren yetmeler gene aynı hataları tekrarlar derken onlar da öğrenir...devran böyle gider...bu sistemi bu şekilde kurup da böyle patronlara ceza kesmeyenlere inat bizim de uyanık ve bilgili olmamız lazım..nasıl mı? teknik öğrenerek...ytd..
3 gune haber gelir diye laf geziyor ortalarda ama link mi emin degilim, elimde olasa bu hafta satmazdim. Elimde yok almayi dusunmuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satış beklentisi olsa bu kadar düşer mi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir