mirasyediler yok mirascı bir eğitim kurumu ölen kişinin çocukları yokmuş yatırımcı ilişkilerini arasaydınız öğrenirdiniz buralara çok küçük yatırımcı dadanmış demekki biraz daha düşeceğiz
Printable View
tahminin mirascı kurumun bu hafta mallarını satıp kurtulabilir bu hafta bitmezse şubatın ilk haftası ak yatırıma kote ettirilen 3 milyon lotun tamamı biter..en kötü ihtimal şubat ayında biter 3 milyon lotun satışı..birde 7 lerden alanlar ile 7 in altında alanlar satışları olacak kar ettilermi birde onlar çıkışa izin vermeye bilirler asla YTD
sanki 1 milyar tl sermayeli kağıt idare ediyor da kasılıp duruyor biraz mal alınınca
ky tahtaya dadandı bence bu iyi oldu
yıllarca 10.00 ortalama ve 3 usd ortalamalı malı yeni gelen ky almadı o aldı taşıyor dert onun derdi
karatavuk miras malarına gelince nerde yumartlatacaklarını biliyorlardır biz bilmiyoruz
mirasçının verdiği kadar malı alırsan tahtadan o zaman anlarlar anya ile konyayı
gerçi bunlar Kayserili sanırım.
sıkıntı yok o verdiği mallara daha yüksek bedel verip geri alacak nede olsa.:party:
1 tl temettü verecek kağıdı 7 den satıyorlar..:kmk: Çok bonkör bir spek..y.t.d.
birde şu hava var
malın 1 milyonu geldi tahta 9 dan 7 ye düştü
diğer iki milyon gelirse nereye düşermiş miş.
temettü vermiyebilirmiş piyasa daraldı diye
bunları bana bir müşteri temsilcisi arayıp anlatınca benim iştahım ayrıca kabarıyor nedense.:party:
Sayın benm yoğundum geç yazabildim,,şuan ekranım yok ama tahminim bugünkü satılan hisselerle birlikte, satılacak 1.5 milyon civarı hisse kaldı.. hisse satışları en geç haftaya biter diye düşünüyorum..Satışlar bitince bir tepki olur ama devamının gelmesi için yeni haber ve beklentiler lazım..örneğin temettü vermeyip bedelsizmi verecek beklentisi, kanal istanbul gibi...bol kazançlar...