Ne sizi nede sayın Kentuf' u şahsen tanımam ama ilk defa okuyan biri olarak değl 20 yıldır piyasayı ve hisse net i takip eden biri olarak yazıyorum. Herkesin risk algısı ve yatırım anlayışı farklıdır bana göre hisse yatırımcısı için doğru zamandan ziyade doğru hisse tercihi daha önemlidir yanlış hissede bekliyorsanız istediğiniz kadar doğru zamanda alın hiç kıymeti yok.En tepeden satıp ta en dipten alabilen trader da görmedim.2000 li yıllarda 30-35 bin endekse CNN de bu bir büyüme değil bu bir genleşme bu bir balon ve bir gün patlayacak diye millete kağıt aldırmayan bir yiğit bulut 2008 krizinde 28 binlere gerilemiş endekste 1,65 tl garanti 1,5 tl THY fiyatlara gelmiş hisseler varken TGRT didin dibi var 12 binler göreceğiz diye korku saçarak ky hisse aldırmayan Ziya Osman Açıkel gördüm ben.
potansiyeli olan ucuz kalmış hisseyi bulmak hisse fiyatının piyasa ederinin çok altında olduğunu keşfedebilmek sadece bacası bile şu anki fiyatı eder diyebilmek başka bir öngörüdür.Teknik veya Temel analiz bilgisinin haricinde başka bir birikim gerektirir.Birlikte yurt dışına gittik dediği Sn Stockgeneration u da hisse nette çok uzun zamandır takip ederim ve viop taki .çok başarılı trade lerine şahidim. Anlayacağınız twitter da çok var dediğiniz kişilerden önce bu insanlar daha twitter icat edilmemişken bu alemde yazıyordu.
Benim nazarımda meyve veren ağaç gibiler isteyen koparır yer istemeyen yemez.
Yemiyorsanız taşlamayın bari bir çok değerli insan bu gibi ithamlardan bıkıp bıraktı yazmayı