http://www.turkiyeturizm.com/mobi/bt...bar-54008h.htm
ben bir haber göndereyim bari
bu haber bazı şeylerin işareti olabilirmi küçük ama anlamı büyük olabilir
Printable View
http://www.turkiyeturizm.com/mobi/bt...bar-54008h.htm
ben bir haber göndereyim bari
bu haber bazı şeylerin işareti olabilirmi küçük ama anlamı büyük olabilir
baygeorge siz haklısınız demekki yatımcıyla zerre kadar ilgilendikleri yok bir hedef vizyon yok 4 senedir hisse düşüyor hesap soran yok en büyük yalanda piyasa böyle fiyatlıyor yalanı gözde ye bakın her bir haber yapacaklarını hedeflerini söylüyorlar büyük zararı var PDDD yüksek
Tamamen katılıyorum . Aslında GÖZDE de bir halt yok . Ne hisse satışı ne de alış .
Sadece abidik gubidik işler ile ilgili haber . Ama küçük büyük her haberi KAP a gönderiyorlar . Böylece hisseyi beklentisiz bırakmıyorlar . ISGSY HAber yok gelişme yok ne haber vereyim diyor . O zaman soruyorum Radore deki müşteri büyümesi haber değil mi . 2018 Yılına ait Numnum kaç şube açmayı planlıyor ? haber değeri yok mu ? YAda Nevotek ten çalınan malların bulunduğunu MAGAZİN sayfalarından mı öğrenmeliydik . YAhu tahta yapıcılığı adı altında 2500 lot alıyorlardı onun bile haberi yok ama alıyorlar takaslardaki lot sayısının artışından buluyoruz . Tek kelime ile Rezillik .
Bir de manipülatör benmişim diye yazan 3 aydır hissede olan tıfıl da arada bana laf sokma yarışına girmiş .
Zaten elinde mal filan da yok ya , Çakal hissede aşağıyı işaret ediyor . Bedava mal peşinde aklınca .
Yahu ben aşağıyı gösterirken trendi işaret ediyorum nasıl manipülasyon yapılıyor onu yazıyorum , Türkçesi zayıf herhalde yazdıklarımı bile anlama kapasitesi yok .Hesapta kendini Ky sanıyor .
Allah akıl fikir versin .
ISMEN isgsy i yakaldı geçti 2,14
ISFIN isgsy i yakalayıp geçmek üzere 1,59
Daha ne kadar bu hisseyi baskılayabilirler 🤔
İşgüzar gruba kaldık 😂😂
Israrla her gün attığım mesajlardan bıkıp cevap verme gereksinimi duydular heralde.
Akif Bey Merhaba,
Öncelikle mailinize dönmekte geciktiğimiz için özür dileriz. Kamu Gözetim Kurumu 2014 yılı içinde TFRS 10 kapsamında bir değişiklik yaptı. Bu değişiklikle birlikte 2014 ilk çeyrekten itibaren şirketimiz finansal tablolarını konsolide etmeyip portfoyündeki şirketleri değerleyerek finansallarına koymaktadır. Bu kapsamda 31.12.2013 mali tablolarımızda “Bölümlere Göre Raporlama “ dipnotunda şirketlerimizle ilgili ayrıntılara ulaşabilirsiniz. 2013 sonrasında ise şirketlerimizi Gerçeğe Uygun Değeri ile finansallarımızda göstermekteyiz. Yani Bağımsız bir değerleme kuruluşu şirketlerimizi senede bir defa değerlemekte bağımsız denetim kuruluşu da bu verileri denetlemektedir. Bu verilere de 7. Finansal Varlık dipnotundan ulaşabilirsiniz.
İş Girişim Sermayesi olarak piyasa fiyatlarıyla ilgili bir yorumda bulunmamız mümkün olmayıp bu fiyatlara herhangi bir müdahalede bulunamamaktayız.
Saygılarımızla
öylesine yazmışlar inanılır bir yanı yok
5-10 yıl önceki edinim fiyatlarını toplayın hemde o zamanki kurla toplamışlar yazmışlar şimdiki kura çevirseler en az iki misli
bunca zamanki büyüme yatırım bunlar zaten hesaba katılmamış isteyen sitesinden bakabilir değerleme dedikleri bu yaptıkları yatırımları dolar cinsinden yazıp edinme zamanındaki kurla çarpsınlar madem değerleme yapılıyor şimdiki kurla çarpsınlar