Ulan bosa cirpiniyoruz
15 gundur pegasus ve halk alsak 15 kar gelmismis 😃😃😃
Bir shangil daha geliyor sanki :) Genelde o yazar bu tür mesajları ama hayrola üstadım
11-11-2019, 10:39
Webster
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Bir shangil daha geliyor sanki :) Genelde o yazar bu tür mesajları ama hayrola üstadım
Sadicim
Azer bulbul hakli valla
Bu volatiliteyle bist harici yatirim araclarinin getirisi kisitli
Hep yaziyorum ya
Insanoglu acgozlu 😃😃😃
11-11-2019, 10:43
Maydonozcu Kamil
Dolar & Tl deki harekete birazcık Ons tarafı da destek verse, TUA'dan tüm zararım çıkacak.:) Gram 273'ü aştığı anda gelsin paracıklar.:)
11-11-2019, 10:49
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by Maydonozcu Kamil
Dolar & Tl deki harekete birazcık Ons tarafı da destek verse, TUA'dan tüm zararım çıkacak.:) Gram 273'ü aştığı anda gelsin paracıklar.:)
Gelir üstadım 1450 desteği sağlam durduğu müddetçe :) Umarım kısa zamanda çıkar zararınız
11-11-2019, 10:54
hayrani
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Sadicim
Azer bulbul hakli valla
Bu volatiliteyle bist harici yatirim araclarinin getirisi kisitli
Hep yaziyorum ya
Insanoglu acgozlu
dostum cesaretine hayranım. ben ful olarak hisse fona girsem kolay kolay uyuyamam. şu an ancak üçte bir oranında tcd'deyim. ne kadar risk, o kadar kazanç ama tersi durumlara karşı da tedbirli olmak lazım.
11-11-2019, 10:55
Maydonozcu Kamil
Alıntı:
Gelir üstadım 1450 desteği sağlam durduğu müddetçe :) Umarım kısa zamanda çıkar zararınız
Bi tanesin üstadım.:) O değil, sen tut (o sen ben oluyorum:)) günlerce araştır tahvil & altın ters korelasyonu adına burada sabah akşam paylaşım yap. Bedevi misali terste kal. Kanıma dokunda inan olsun.:)
11-11-2019, 11:00
hayrani
Alıntı:
Originally Posted by Maydonozcu Kamil
Bi tanesin üstadım.:) O değil, sen tut (o sen ben oluyorum:)) günlerce araştır tahvil & altın ters korelasyonu adına burada sabah akşam paylaşım yap. Bedevi misali terste kal. Kanıma dokunda inan olsun.:)
dostum düşmez kalkmaz bir Allah. kâr zararın kardeşidir. yatırımlarımızda zaman zaman hepimiz hayal kırıklıkları ve zararlar yaşıyoruz. bunlar size tecrübe olarak geri döner. ayrıca kısa zamanda da zararı kurtarırsınız, takmayın kafanıza
11-11-2019, 11:01
shangil
Alıntı: