Bugünde set çektiler ya valla bravo.
Printable View
Bugünde set çektiler ya valla bravo.
her şeyleri üçkağıt.. yatırım fonlarındaki 1.400.000 lot mal tekrar iş yatırıma geçmiş.. 2 gün sonra iş yatırımdan tekrar fonlara geçer..
Ya Alıcı buldukça hisseden kaçıyorlar ya da hergün başka bir kurumdan satış baskısı kuruyorlar..
İletişim Bilgileri
Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri
Ad-Soyad
Görevi
Görevlendirme Tarihi
Telefon
E-posta
Lisans Belgesi Türü
Lisans Belge No
Ertan Tuna
Mali İşler Direktörü (CFO) / Yatırımcı İlişkileri Bölümü Görevlisi
26.09.2016
212 364 65 20
ertan.tuna@arena.com.tr
Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansı
702946
Adil Şahin
Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi
01.06.2022
212 364 65 20
ir@arena.com.tr
Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı / Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansı
202422 / 701839
Dün 5bin lot daha ilave yaptım. Hayırlısı bakalım.
Yatırım fonlarındaki 1.400.000 lot iş yatırıma geçti ya istediği gibi hissede baskı kuruyor
baski kuruyor da karsiliginda 1 seneden fazla zamandir babayi aliyor elinden gidenleri de yerine koyamayacak mal suruleri...en aptal tahta yapicilar burada...ama sirket yoluna devam etsin sorun yok..daha tr de dovizde bi buyuk sok daha yasayanacak...dolardan kacan kacan kacana dunyada...bizde uzerinde 100lerce yildir yattigimiz kaynaklari hayata gecirme yolundayiz...dunya cok karisik bizim icin de yok edecegimiz pkk ve kasinirsa yunan muflisi var sinir genisletmemiz icin..borsa degerlemesi uygun olan dolu sirket var..tr de dunyanin en buyuk balonu dolar tl ve en ucuz varlik sinifi borsa ayni anda var...herkes finansal okuryazarligini test edecek bi kac sene sonunda gerie dogru yapmis olduklari ile...