burda anlamadigim bir durum var,
"Ayda 537 Burst veya 52 $"
yani bu islemi ayda 52$ kazanmak icinmi yapiyorsunuz?
Printable View
burda anlamadigim bir durum var,
"Ayda 537 Burst veya 52 $"
yani bu islemi ayda 52$ kazanmak icinmi yapiyorsunuz?
Arkadaşlat çok acil bir şey danışacağım ;
Binance üzerinden bir satım emri vermiştim , son dakika yukarı breakout geldiği için verdiğim şartlı emir'i iptal ettim ,
Sorum şu iptal ettiğim işlem tutarında ICX wallet'ımda gözüküyor fakat ana trade ekranında miktar 0 gözüküyor ,
Daha öncesinde böyle bir durumla karşılaşan oldumu
Tşk şimdiden
Herkes bizim gibi tek hdd ile girmiyor ki işe. Odasını onlarca hdd ile dolduranlar var. Ölçeği büyütürsen kazanç da büyür.
52$ fena değil hani. Risk alıp bankaya 20bin dolar koyuyorsun aylık 50$ veriyorlar.
800tl'nin aylık taksidi 133tl. Aylık 52$ kazanmak demek 5 ayda ROI, sonrasında full kar. Ölçeği büyütürsen çılgın kar bırakabilir.
Siparişlerden tekini iptalledim bu arada. Tek 8tb ile deneme yapacağım önce. Umut görürsem genişleteceğim.
External aldık harici enerji kablosu olmalı. Şimdi Amazon com yorumlardan baktık içinden power cable çıkıyormuş.
Pi yi Linux olarak kullanacağız sorun olmayacaktır Sorun MS DOS kipinde olur.
Yine de gelişmeleri paylaşırım. Pide ki USB 2.0 en fazla yavaş plotlamaya sebep olacaktır.
Deminden beri bakıyorum Pi3 ile mümkün olmayacak sanırım. İşlemcinin mimarisi falan da uygun değil. Birisi bir şeyler yazmış aylar önce (miner software olarak) ama güncelliği yok gibi.
Yine de başarıya ulaşırsanız haberimiz olsun. Ben kendimi laptop+hdd şekline hazırlıyorum şu an açıkçası. Stabil bir sistem oluşursa ölçek genişletebilirim.
Syn seçbul özelden bir msj yazdım bakma şansınız olur mu ?