nasıldı ki?:)
Printable View
Sayın Filozof Bedelsiz furyasıyla hisseyi 50 lerden 180 lere getirip. sonra beklenmeyen bilanço birde temettü verdi. Bedelsiz beklentisi bitti diye hisseyi 180 den 120 kadar bastılar. Bir hafta sonra bedelsiz açıklamıştı. Hisse 120 lerden 400 lü rakamlara çıkmıştı. Rakamlar 3 aşşağı 5 yukarı değişkenlik gösterebir. Sadece durumu hatırlatmak için yazdım.. K.Y.T.D.
bir defa da egeen gitse de bfren peşine takılsa olmaz mı:?)
Tamda o baskı zamanı almıştım brisa, arkadaş naptın sen falan demişti, 3 gün sonra akşam arkadaş aradı gözünaydın diye, hiç bu kadar kısa zamanda bedelsizi yakalamamıştım. Ha bu değil ki aynı şey olsun. Bizim gibi (aca42) düşünen çok kişi vardır, belki de sırf bu yüzden kağıt aşağı salmıyor, herşey tecrübe belki burda başka olaylara gebe kalacağız, patrondan başkası o günü bilemez. Yatırım mantığı ile al yat yapmak en güzeli
3 aylık bilanço açıklandığında hisse taban yapmıştı o zaman tabanı 3177 tl almıştım ertesi gün daha aşağıdan alma imkanı vermişti bu ne şimdi ne yapmaya çalışıyorlar 🤔🤔🤔
Insallah bugunku satis kredililerin satisidir!
Tekstil, ayakkabı ve otomotiv gibi sektörlerde artan ithalat rakamlarına paralel şirket kapanmaları ve istihdam kaybının artması ekonomi yönetimini harekete geçirdi. Kıymetli madenler ithalatına ek mali yükümlülük getirilirken benzer hazırlığın otomotiv, tekstil ve ayakkabı için de yapıldığı belirtildi.
OTOMOTİV İTHALATINA VERGİ FRENİ
En fazla ihracata yapan ve 87 fasıl kodunda yer alan motorlu araçlar ve aksamı, parçalarında da son dönemde dış ticaret, ithalat lehine gelişiyor. Sektör bu yıl ocak ve şubat aylarında dış ticaret fazlası verirken söz konusu değer mart ve nisan aylarında eksiye döndü. Haziranda fazla veren sektör temmuz ile birlikte yeniden eksiye döndü ve 2,4 milyar dolar ihracata karşılık 3,4 milyar dolar ithalat ile aylık dış açığı 961 milyon dolara yükseltti. İthalatı frenlemek amacıyla Bakanlığın 2000 cc ve üzerindeki otomobiller için ÖTV artışını öngören bir çalışma hazırlığında olduğu öğrenildi.