Elektrikli otomobiller yaygınlaştıkça bu şarj üniteleri de çok artacak...hatta konut ve sitelerin bahçelerine bile girecek...kullanım alanı çok büyük...
Printable View
Rockefeler larda mazi olacak ha görsem inanmazdım ne günlere kaldık vah vah ahir zaman dedikleri bu olsa gerek
hareketi biz başlattık biz geride kaldık :kahkah:
Çok ilginç oldu gerçekten....tüm sektörü biz ayaklandırdık ama yaptığımız prim az..ama bir de bardağın dolu tarafını görmemiz lazım..europower şu anki %7,5 primi ve 87,60 fiyatı ile 97 tl lik zirvesinin %10 aşağısındadır...biz ise 171,40 fiyatımız ve %3,20 primimiz ile 177 tl lik zirvemize sadece %3 gerideyiz...yani biz daha dik durmuşuz...:kahkah: onlar endeks düşerken çok gerilemişlerdi...:)
europowerin ilk hedefi 100 psikolojik seviyesi iken bizim ise 200 tl psikolojik seviyesidir....
100 tl yi görürken hem gesandaki halimizi hatırlıyorum...aylarca 100 tl yi ne zaman görürüz...üç basamak olmayı ne zaman başaracağız merakı içindeydik...o sıralarda çok heyecanlıydık..neredeyse herkesin satış hedefi 100 iken birden bire bir keko ortaya çıktı ve ederi 200-300 aralıklarıdır dedi...:kahkah:
elhemdülüllah çok kazandık...doğru hissede ,doğru vakitte bulunmanın ödülünü aldık..değişen konjöktürü zamanında yakaladık...piyasa da ödülümüzü verdi...borsa öyle bir şeydir...sen doğruyu yapınca muhakak ödülünü alırsın..yanlış da yaparsan seni cezalandırır...sonra aldığın cezanın nedenini aylarca anlayamazsın...tabi borsada kısmetin de faktörü çok büyük...kısmet olmayınca zorlama ile de bir şeyler olmuyor...tanıdığım çok kaliteli temelciler var ki bir türlü şeytanın bacağını kırıp kazanamıyorlar...
Bi salvo yapması lazım robotlar her an başlayabilir 170 altı huylandırıyor beni