Printable View
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 boğaza inme akşam kapanışa kadar serpmenin başında takıl bu ara haberler çok:) birazda kazandıgımızı yiyelim boşver... rahatsız boş boş yazıp şimdi keyfimiz kaçıracak... haplarını almamış çekilmiyor...
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Sadece trilc kalmış bugün zevkten içer Ben anlamıyorum, zarar diz boyu hissede ama geçen hafta bakarsın diyordu ,şimdi feza olmuş, vay arkadaş. Abi kesin balina ayarında emlak hoca:he:
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Ben anlamıyorum, zarar diz boyu hissede ama geçen hafta bakarsın diyordu ,şimdi feza olmuş, vay arkadaş. Abi kesin balina ayarında emlak hoca:he: Demek ki ayık kafa ile zehir gibi çalışıyor
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Ben anlamıyorum, zarar diz boyu hissede ama geçen hafta bakarsın diyordu ,şimdi feza olmuş, vay arkadaş. Abi kesin balina ayarında emlak hoca:he: yok yaf zarhoş balı o. asdasds. :he:
Alıntı: Originally Posted by şahit pisyediliyi kafaya almak lazım. şilede palmut için. :he: Aynen ,söylemisti,sanırım tekne var onda,moda da çok çingene olanı tuttum. Şimdi balık yağlı olmaz ama olsun.
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Aynen ,söylemisti,sanırım tekne var onda,moda da çok çingene olanı tuttum. Şimdi balık yağlı olmaz ama olsun. Pis yedili şuan balık gibi gözleri kapanıyor uykusuz. Culpable Mehmet abi dağın başında indirse haberi olmaz
triliçe bende de var. emlak sen nerden buldun bunu :ok:
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Pis yedili şuan balık gibi gözleri kapanıyor uykusuz. Culpable Mehmet abi dağın başında indirse haberi olmaz Yedili abi çalışmıyor dimi,