Originally Posted by
keko
bu gün sasadan bayağı söz ettim..alış işaretlerinden birisi de önemli bir dibi görüp yukarı çıkmasıdır demiştim...bu gün 6,58 i görüp 6,82 ye çıkması buna örnektir diyebiliriz...yanlız işlem hacmi hala çok yüksektir..(162 milyon tl ) bu tür hareketler işlem hacmi azalmışken çok daha değerli oluyor...her ne kadar bir olumlu işaret oluşmuş ise de işlem hacminin hala çok yüksek olması bana yarın olası çıkışlarının satış ile karşılanacağını dolayısı ile yarın düşüşün devam etmesi gerektiğini düşündürtüyor...benim ilk etapta tecrübem bunu söylüyor ama açıkçası bende çok merak ettim...
yarın acaba olası çıkışı satışla mı karşılanıp düşüş devam mı edecek ?? yoksa bu gün ilk etapta oluşan olumlu bir işaretin devamı gelip çıkış mı yapacak ?? biraz teredütte kaldıysam da tecrübelerim işlem hacminin daha da düşmesi gerekiyor diyor o yüzden de düşüşün devam etmesini bekliyorum...her ne kadar ilk etapta alış gelse dahi...ama unutmamak lazım ki eğer babalar veya şirket alıma geçmişse ona bir şey diyemem...o vakit hisse çıkış yapabilir...tecrübelerimi teyit etmek amacı ile yarın o hisseyi yakından takip edeceğim...bunları burada söylüyorum istiyorum ki sizler de hisse davranışlarını tahlil edin...
banvit topiğimiz çok durgun olunca biz de afınıza sığınarak başka hisselerden bahsediyoruz dostlar....bir sıkıntı olursa bana söyleyin sileyim...ben silemiyorsam da moderatörden rica eder sildiririm....