Kimi ortamlarda "küf" sağlık demektir.. :) tavan..
Printable View
Kimi ortamlarda "küf" sağlık demektir.. :) tavan..
ditaş celha dan ortalama 3 tl yukarıda işlem görür çok uzun yıllardır big para karşılaştırmalı grafik bak
ditaş şimdi 12,70 ise celha 9,70 olması lazım. fakat ditaş her zaman öndedir geleçeği parlaak hisse savunma sanayi uçak yedek parça raylı sistem vs vs celha sadece kuru çelik tel üretiyor başka da bir boku yok ve yüksek standartlı köprülere daha ulaşamıyor mesela çanakkale boğaz köprüsü...
İyidir iyidir.. :)
Mızrak çuvala sığmaz olmuş, Ditaş 14 tl olmuş, adamlar mı diyeyim, spekler mi diyeyim artık, hissenin önüne takoz koyma peşindeler. ALLAH size akıl fikir versin inşallah. Ha unutmadan Dobur da tavan olmuş bu arada.
FOJ2S6 15.4.2020 17:59:48
CELHA
Alış
8.99
0/ 25000
0.000 0.00 Limit Fiyatlı
Günlük
İptal
Arkadaşlar aracı kurumu arıyorum cevap vermiyorlar, yukarıdaki alış emrimi inceleyebilir misiniz lütfen, hesabım da 465,300.00 nakit var aynen kopyaladım ama seansın bitmesine ''12'' saniye var emrim gerçekleşmemiş ve iptal denilmiş. Nasıl böyle bir şey olabilir, yardımcı olsanız sevinirim.
Arkadaşlar an itibariyle ben elimdeki malın hepsini zararına satıp çıktım, bu hayat kanı 5 para etmez insanlarla uğraşılmayacak kadar değerli benim için, kalan arkadaşlara bol kazançlar diliyorum. Bu arada tahtayı biraz aşağı getirdiğim için de özür diliyorum, hakkınızı helal edin lütfen.
Muhtar63 ben de dobur sattım ve arkasından baktım satınca gidiyor