Madem moral bozuyoruz biz buraya yazmayalaım, samimi olduğunuz asker tanıdığınız varsa bu konuyu konuşun bence fikirleriniz çok değişecek, ama bu defa sizin moraliniz bozulacak bunu garanti ediyorum.
Printable View
Ben daha çok,kaldırılan kurmaylık sınavı yerine neyin getirildiğini merak ettim?
Harp okullarıda kapanmıştı sonra direkt geri açıldı, yakında o sınav işide geri gelir, ülkede en kolay kayırmacılık yıllardır sınavlarla yapılır, bu alışkanlıktan vaz geçilmez ( bunu bu iş özelinde değil genel olarak yazdım). Fırsat eşitliği yoksa yapılan sınavlar asla adil olamaz...
Tavuk tarda sayılır diye açık açık gazetelerde yazıldı.. efendi gibi defolup gidin elebaşlarınız devletten kazınacak, sizde aklınızı başına devşirin dendi..devlete yüzbinlerce eleman sokan örgüte devlet kimseyi sokmadımı??? O kadar hafife almayın bu ülkeyi..
Hatta son anda bile öğrenildiği belli edildi.. yine durmadılar.. resmi olarak dur emirleri akşam 19 a kadar verildi.. onlar bu iğrençliği seçti.. laftan anlamayanın hakkı kötektir..Bence..
KK nın söylemi ve derdi bambaşka.. demokrasi ve adalet kahramanı ama tanklarla ahenkle dans eden bir kahraman..
bu dediklerinizi sanırım bazı yerlerde söylemişler... bizim olduğumuz yerde ya fısıltı ile söylediler ya da biz sağır olduğumuz için duymadık..., belki de bizim bildiğimiz dansözler acep Devletin örgütle işbirliği yapsın diye görevlendirdikleri midir bilinmez ki...
not bu tabirler içinde bana hakaret yok gibi görünüyor eğer o şekilde birileri ağzını bozarsa dikkatli olsun... herkes yalakalık yaparken bu örgüte dur diyenlere şşimdi defolup gidin demeye başlandı ise Devlette kalan akıl bazı şeyleri anlatmaya yeter. ayrıca burası sanal alem burada ne or... var ki kendini hanım hanımcık tanıtır bu da biline... kaldı ki gferçek alemde de kimin kıvırıp kimin dansözlük yaptıklarını biliriz... geçen günlerde birileri forum polisliğine soyunmuştu yazdıklarımı da sildirtmek zorunda kaldı ( kendi yazıları zaten suç teşklil ediyordu bunun bile farkında değildi...
Konuyu değiştirelim başlığın asıl amacı olan "anelez"leri alalım, malum 93 üncü sayfada gelen "anelezler" olmadı yenisi gelsin :)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...uzu#post306101
Tabii ki kaybeder. Ama "topuklu efe" aday olursa Erdogan kaybeder...Alıntı:
Oray Eğin: Yarın seçim olsun, Kemal Kılıçdaroğlu aday olsun… Erdoğan’a karşı kaybeder