Bey in hükmü bitmiş. Sallayan yok ..
Printable View
Cimsa yeşilden bu dot lalesi hala neden ebesini arıyor. Şirketin %51 cimsa degilmi yoksa..
İçimizdeki İrlanda lilar düğmeye fena bastılar. Adamlar noel kutlarken ayakcilarina is gorduruyorlar.. Hala yerli ve milli olmakta çok uzağız amk
Oyak ve comsa pozitife geçti. Bu yamyam da zike zike etkileyecektir. Ytd
Malmışım topluyor lar yoksa.veriyirlarmi anlayamadım.
At hırsızları temkinli elden bırakmıyoruz. Düşerken paldır küldür, çıkarken mehter takımı gibi iki ileri bir geri amk
Pokunu cikarmani lüzumu yok. Sictin temizle devam et amk..
Bu kadar dustukten sonra ki ciliz tepki takdire sayan amk
Bokunu çıkarmak sözünün anlamını daha guzel anlatamazdin amk..
Valla bu rüzgara ne kadar dayanabilecek hayret ve gülümseme ile izliyorum. Resmen akıntıya karşı kürek çekiyorum. Neyin inadiysa amk..ytd
Dot lalesi sanki endeksleri düşmüş gibi endeks oranind yükselmeye kasiyir kendini. Ulan düşerken paldır küldür yuvarlandı. Hadi şimdi de uza bakalim. Hayi yavrum hadiii. Ytd
Tam endeks e göre ayarla emi, bir gram fazlan olmasın. Sanki altın tartiyir kodugumun
Senin giderin tıkanmış bi tuz ruhu dökmek lazım amk.
Buda ne dot lalesi çıktı be kardeşim. Dibin dibinde ama hareket yapamıyor. Bu kasarda bakılmaz hisseye amk. Sepek tam operasyon çocuğu. Ne operasyon çekti be!!! Ytd
Ulan cimentolar uzaya çıktı hemde senin kadar düşmeden. Hala eselenohirsun. Ne.lanet bisey çıktın amk
Hissede bir cenabetlik var. Normal.degil hareketler. Geçenlerde bir geçmişte almış olduğum bir ekran görüntüsü gözüme çarptı. O zamanlar takip listemdeki. Thy 22, pegasus 101, bu , 4.35 gibi. ..diğerlerinden artışa.bak bundakine bak. 3 kat bile yapmamış dürzü.
Yarın belki bir şeyler olabilir...
https://i.hizliresim.com/hrleej7.jpg
Sayın D R A G O N bir daha ki yükseliş ne zaman olur sizce ? :whistling:
Yine yeni yeniden AFYON !
Ya tutarsa hesabı :)
Tekrar hoş geldiniz o zaman Sayın D R A G O N
Bataklık Pist'in bataklık hisselerinden biri, yatırım yapıyorsun, yukarı aşağı asansör, alıp satmıyor bekliyorsun, TL bazında biraz kazandığını zannediyorsun sonra bir bakmışsın paran erimiş.
Çoğu hisse bu şekilde, bu hisse ise !!!! itinayla paranız eritilir.!!! YTD
Net Dönem Karı veya Zararı 992.471.887 155.581.093
Nerdeyse 1 milyar kar, ortaklarına hayırlı olsun...
Evet bilançomuz geldi :) Hayırlı uğurlu olsun.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3ec55f0908.jpg
Sayın D R A G O N ;
Hisse ile ilgilisiniz diye sormak istedim. AFYON'un CIMSA ile birleşme durumu söz konusu mu acaba bu konuda bilginiz var mı?
Bilançoda ertelenmiş vergi geliri mi var acaba?Bilen var mı?Yoksa kâr bu kadar değil de çok daha az mı gelirdi?Esas faaliyet kârı 500 civarı sanırım.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cimsa, Afyon gibi güzel kar açıklayamadı. Afyon aradan sıyrılır.