Biraz geriye dogru neler olmus hatirlayalim dedik, o yuzden izlemek zorunda kaldik. Dinledik aslinda baska isle ugrasirken. 3 dakka seyrettim, onu versen yeter Erick!
Printable View
Good morning from New York.
The record-breaking sanctions case against Turkey’s state-run Halkbank resumes this morning with proceedings at 10 am.
Prosecutors have asked for millions in contempt fines if Halkbank keeps refusing arraignment.
10'da dava basliyor diyor. Su anda 8:15 orda.
Cikma, paramizi zamanimizi emegimizi hic ettin, bari sevindir bir kere.
O gay katibi kac kere taciz ettim. Banka tanimiyor sirkinizi, kina yak dedim. 5 milyar dolar ABD'ye ceza kestim, ama kimse odemiyor parami dedim.
temsili olarak 1 lot kapanışa doğru satarım. bir şey olursa yarın sabah almak için. daha ötesine risk alamam. :)
trump reis aşıya çok yaklaştık demiş, o bilmeli zaten. bizde iran önemli değil ama azerbaycan ve gürcistan çok önemli hemde çok çok önemli. onlarda buna ait bir işaret olmamalı ama iran-azerbaycan bir birine çok yakınlar. ticari olarakta. gözümüz azerbaycan ve gürcistan da.
750k hisse alacak yabanci bunun gibi sığ bir tahtada hisse gram yerinden oynamayacak, vay anasini...
666 dogru söylediğin bende bunların tahtadaki guruptan olduğunu düşünüyorum.
daha önce kasım da mahkeme oldu, yani 3 ay verdiler 25 şubat için. peki şimdi olur ya 30-45 gibi bir gün verilir mi verilirse bu yakınlık ne manaya gelir. buda akşamın sorusu.
O kadar uzamaz bence. Bazi seyler icin sure verirlerse 1 hafta falan olur ancak.
teknik 650 yi işaret ediyordu, gecen gün söyledim, adama çizdiği grafik için o gün bir de hakaret ettik, :) grafikte kelebek kanadı var, kelebek etkisi gibi, şimdi hakkını fazlası ile verdik, 6,50 ler görüldü ve teknikçi haklı çıktı.
speğe helal olsun, ne yaptı etti 25 şubata mahkeme kurdu, önce iptal sonra bilmem ne, yine ne yaptı etti aşağı bir fiyatla kararı beklemeye geçti. ky fazla ama bu spek yaman, elinde oynatıyor, para kazanıyor. belkide mahkemeyi spek bitirmiyor. :)
Onlar bitirmek istiyor, proseduru uyguluyor. Uzatan biziz.
Mahkemeden bahsediyorum tabi ki. Siyasi boyutu baska.
http://share.matriksdata.com/Images/...1810409183.png
Katılıyorum size, ben de bunların pala olduğunu düşünüyorum, 160 küsur milyon lot mal almis olan citibank yatırımcılarının ismini cismini bilemiyor olmamız da kumarhanenin azizliği.. sonra neden millet dolar alıyor, Forex ile uğraşıp batıyor... Böyle opak piyasa olursa bilincli yatirimci napsin burada.
KIRILMA: Türkiye'nin devlet tarafından yönetilen Halkbank, taraflar bunun nasıl gerçekleşeceğine dair ayrıntılar belirledikçe ihaneti kabul ediyor.
Banka daha önce mahkemeye çıkmayı reddetti.
cc: @CourthouseNews
Daha önceki kapsam:
Twitter dan ceviri
Mahkeme bittiğinde yazacakmış adam isimli bir vatandaş
Doktorum twıter dan çeviri yapıyorum yalan doğru işde
Adam Klasfeld
@KlasfeldReports
BREAKING: Turkey’s state-run Halkbank agrees to arraignment, as the parties work out the details of how it will take place.
The bank previously refused to appear in court.
Allah belanizi versin hepinizin serefsiz kopekler.
Katılıyor yazmış bu ilk olacak sanırım yani katılması
Limit Markets TR (@limitmarketstr) Tweetledi: #SonDakika Türk Halkbank, İran'ın milyarlarca dolarlık petrol parasını akladığı suçlamasıyla yargılandığı ABD'nin New York bölgesi federal mahkemesine sanık olarak çıkmayı kabul etti - Courthouse News
#USDTRY: 6.1418 https://t.co/CH6bUM3QiT https://twitter.com/limitmarketstr/s...231268354?s=20
Neyse 666 senin ortadoğu insan karakterinden haberin yok sanırım.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hükümet in dışarıdan dolara ihtiyacı var. Not yükselmesine ihtiyacı var. Merkez Kamular dolar satarak bu işi sürdüremez.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse o yuzden 5'lerde kalmamis. Adamlar biliyor. Neyse olumlu yansiyacak, uzlasma satin alinacak simdi.
ABD de adami boyle palyacoya cevirirmis demek ki.
666, ilk kez çıkıyor mahkemeye karşılıklı bir pazarlık olabilir mi
Aynen oyle doktor. Bir umudumuz vardi, o da gitti. Iddiayi da kaybettik, en azindan kazanma ihtimalimiz kalmadi.
Neyse ortaklara hayirli olsun. Gelisme guzel.
En azından farklı bir şey olacaktı 2 gündür bunu yazıyoruz . 😀 düz giden yol değişti labirent var labirentin yolunu iyi bulan dolara ulaşır hemde bu dolar petro değil gerçek fed doları
Bnp paribasa verilen ceza 8.9 milyar dolar imiş. Piyasa değerine oranlarsak o zamanlar, piyasa değerinin 1/7 si. Halkbank in şuan ki piyasa değeri 8.2 milyar TL yaklaşık 1 milyar 114 milyon yapar. Diğerlerini de oranyabilirsiniz.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...kWayyNsDAHqMTm
Ceza almadan kurtulursak ne ala ama olası ceza bile bu civarlarda gelirse ben olumlu algilanacagini düşünüyorum.