Garanti de gunluk varmiymis. Bilmiyordum. Isime yarayabilir.
Printable View
N kolay bonoyu her gün bozup tekrar alınca getirisi daha yüksek olur ve yapılabilir. Müşteri temsilcisine sormuştum. Yapabilirsiniz denmişti. Ancak bu ay iki bono alımı yaptım. Birinde Haziran diğerinde ise Ekim 2019 vade bono alabildim. Yani her zaman aynı vadeli bono alınamıyor. Dolayısıyla her gün yaparken dikkatli olmak gerekir.
Vade çok önemli değil. Ben bugün 2020 vadeli kağıda denk geldim. Zaten şu an aktifte satılan 3 bono var...Biri 220 günlük diğeri de 340 günlük vadesi olan...Aktif faizi düşürmedikçe hergün sat-al da vade önemli değil,eğer 2020 vadeli kağıdımı kaptırmam 720 gün boyunca 28 bono faizi oranını alır keyfime bakarım demiyorsan... Çünkü aktifte satmadıkça eğer faiz indirse bile vade sonuna kadar o faizi alırsın...
anadolu yakası vermez mesela onu biliyorum,vereni arkadaş söyleyecek
garantinin dün açıkladığı rapordan
Genel Müdürlüğü İstanbul'da yerleşik olan Banka yurtiçinde 921, yurtdışında 8 şubesi ve 3 temsilciliği
(31 Aralık 2017: yurtiçinde 937, yurtdışında 8 şube ve 3 temsilcilik) ile hizmet vermektedir.
16 şube kapatmış.
AKBANK
30 Eylül 2018
tarihi itibarıyla Banka’nın yurt çapında 781 şubesi ve yurtdışında 1 şubesi bulunmaktadır (31 Aralık 2017: 800 yurtiçi şube,
1 yurtdışı şube). 19 şube kapatmış
30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla Banka’nın personel sayısı 13.485 (31 Aralık 2017: 13.884) kişidir. 399 kişi eksilmiş.
temdit..
odea 150k+
tl 25,50
usd 6,25
burgan 150k+
tl 25
usd 6,25
ICBC
30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla Banka’nın, özellikle Türkiye’nin sanayi bölgelerine yakın konumlanan 44
şubesi bulunmaktadır. Yine aynı tarih itibarıyla Banka’nın personel sayısı 792’dir (31 Aralık 2017 tarihi
itibarıyla şube sayısı 44, personel sayısı 810’dur).
Ben bugün n kolay bono aldım. 728 günlük, 23.10.2020 vadeli verdi.
yeni bir para yatırdığımda o hesabıma mı ilave ediyor yoksa yeni bir hesap mı açıyor acaba
bugüne kadar açıklanan banka finansal raporlarına göre, çok ciddi bir şube kapatma görünmüyor.
YKB
Aylık %25.25
Günlük 20.50
——————
Qnb
Aylık %25.75
Günlük % 24
1M +
——————
Ykb Geçen hafta 25.75 veriyormuş bu hafta düşmüş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ing turuncu mobilde swift yapabiliniyor mu? bilen var mı?
Borsa %3.42 kayıpla kapattı.
burgan bank faiz oranları hiç güvenilir değil 1 günlük %23 iken bugün %22,50 oldu. bir gün %26,25 32 gün faiz oranları diğer gün 31 gün 26,25 faiz oranları oluyor, burgan bank müşterisi yok mu ? bu saçmalığa vatandaşlar nasıl tepkisiz ve sesiz kalıyor, ben anlamadım. ben tam hesap açmayı düşünüyordu aklımda iken dengesiz gün faiz oranları değişebiliyor. arkadaşlar
burganın oranları bana da çok değişken geliyor.
1 ay öncesi beni arayıp 28.5 vermişlerdi 160k yaklaşık.
1 ay sonrası 24 verdi şok oldum.
çok tutarsız bir banka.:thumbdown:
Oranlarda genel anlamda düşüş var arkadaşlar. Yukarıdan baskı var diyorlar, ancak şu bir gerçek ki büyük bir kesim elde dürbün dolar kaça düşerse alayım diye bekliyor. Bu oranlarla zor mudiyi tutmaları
5.72 den dolara daldim. Iyi bo. Yedim
Suan 5.57 lere geldi. Gidisat daha da asagi olacak gibi. Yeri degil ama anlayan varsa fikir verebilir mi. Zararkes yapip 6000 e yakin zararla cikip faize gerimi donmeliyim yoksa 3 kasimi beklemelimiyim. Ocak ayina kadat nakit lazim degil. Sizce 5.8 lere cikarmi o gune kadar. Cikmazda hapi yuttuk...
Bu oranlardan ve eksi reel faizden yola çıkılırsa muhtemelen ekim enflasyonu eksi gelecek .