Yap 2,91 bak mıllet beklıyo.
Printable View
Yap 2,91 bak mıllet beklıyo.
neme lazım güzel kapanış oldu , kıskananlar var :kmk:
Kim o kıskanan :) % 3 e kıskanıyorlarsa tavan olursa çatlayan patlayan olur mazallah. Yaw bu hdfgs bedelli sermaye artırımından gelen parayla şirket alacaktı noldu onlara, hiç bir şirkete yatırım falan yok uyuyor mu bunlar. Escom un alestasi yine şirket almış, hdfgs nin sahibi kendi hissesini baskılamaktan yeni yatırım yapacak şirket araştırmayı bıraktı herhalde
https://i.hizliresim.com/gr2allr.jpg
Teknik grafik ve muhtemel senaryoları yukarıda.
İzlemeye devam...
dün ve bu gün bank of alıyor robotu tetikletiyorlar bakalım ne zaman kustururlar
2.85 1/3 giriş yaptım. bakalım ne olacak
2.91 i bekleyenler vardı alım için 3 kademe kaldı :kahkah:
ne demişler millet satarken alacaksın , alırken satacaksın :yes:
Dayı bize malı kitledi gibi:evil:
Gün sonu kapanışını bi görelim bakalım.
Dayı bıraz dan geri alım yapar yerıne kor
https://i.hizliresim.com/sdh2npi.jpg
Teknik grafik ve muhtemel senaryo
2.96 direnç bölgesi orayı ilk etapta geçebileceğini düşünmüyorum.21 günlük ema 3.01 zamansallıkla kesişirlerse daha güçlü direnç olur.
Kağıtta birkaç gündür açılışta alımların gerçekleştiği gün içi gevşeyip kapanışta tekrar bastırdıkları görünüyor.+
Her ne kadar endeksle korele olmasa da endekste 1460 güçlü bir direnç burası kırılmadan ,kağıdın 3 üstünde kapanışlar yapmasını beklemiyorum.
macd yukarıya dogru saatlikte kesti günlüktede tam üzerinde gibi...
eger ayı tuzagı değilse buradan yükselmesi gerekli eger dürüst ise tahtacı... topladıgı yelken diregini tekrar açarak 3 üzeri yelken açması şimdi zamanı ; artık rüzgarla yelkeni şişir o kudret güç elinde ...karizma fena çiziliyor bence
bütün göstergeler sogumaya hatta buz tutmaya başladı yol alması lazım artık yukarıya bence
al-sat değildir.
bugün saat 12:16 da kap a haber düşmüş granitteki kagıtlarından çıkmış bence çok iyi haber demekki o haberdeki adetleri hesaplıyınca cash 85.440.000 milyon lira :bravo:
para nerede demiştim 2-3 hafta önce işte para hedefte cash:rules:
kendi ana gemini bir limana at bakalım kaptan kuzeyde yukarılarda bir yerlere
nasıl bir etkisi olur "ben para mutluluk getirir " bakış açısındayım...:oleyo: şimdi umarım yanıltmazsın...
al-sat değildir.
"sazan sarmalı sarı saruhan dan yardım istemek zorunda kalmayız umarım :oleyo: bob barley ne demiş "bir yıldız gibi kayar giderim hayatından dilek tutmak olur tek şey arkamdan"
bizim ; şemsiye oraya girince açılmaz durum bu bizler için şu an.
Başka bir web adresten yapıştırıyorum bilgiyi ekrana kalın puntalarla umarım niyet kötü değildir.
Alıntıdır.
Satılan 3.200.000 Lot Hedef Portföy Yönetimi A.Ş. nin. Onun Sahibi Hedef Finansman Yatırımlar A.Ş. ve Sibel GÖKALP. Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (HDFGS) nin elindeki 1.800.000 lot duruyor. Satış buradan yapılmamış. Şirketler ve ortaklar iç içe geçmiş durumda. HDFGS nin Hedef Portföy Yönetimi A.Ş. ve Hedef Finansal Yatırımlar A.Ş'de KAP'ta payı gözükmüyor.
al sat değildir.
Elindeki 1.800.000 lot quagr hisselerini bugün satmış. Satıştan sonra quagr tavan oldu. Bu nasıl iş
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.resimag.com/p1/74c4303ef343.png
pasta:dvr::dvr::dvr:
BU GÜN MÜŞ OGÜN
takas analizi candır
https://i.hizliresim.com/nyg702z.jpg
2.78 destek altı sıkıntı
Elimde bir miktar mal var 2.70 altı kol keserim.
https://i.hizliresim.com/5oejwbm.jpg
Teknik grafik ve muhtemel senaryolar
Mini bir ikili dip yapıp 2.96 ya çıkabilme ihtimali halen var ancak orayı kırıp geçmesini beklemiyorum . oraya çıkarsa ihtimalleri güncelleriz .
2.72 den dönemezse bu olasılık iptal olur.
Alttaki destek hattı 2.58de burası aynı zamanda 200günlük ema ile kesişiyor.
Kağıt buranın da altına gelirse ,tahta sahibi malı uzunca bir süre taşımanızı istiyor demektir. Amiyane tabirle kitlemiş olur.
https://i.hizliresim.com/dkbil7n.PNG
aylık hdfgs grafiği....hisse fiyatı kritik yerde....düşüş trendi devam ediyor bu anlamda ya yukarı kıracak yada yeni düşüş alt bandı hedefleyecek...buda 2,5 civarı....düşüş kanalının dışına çıkmadığı sürece yukarı fiyatları konuşmanın anlamı yok....şuan için aşağıda 2,5...1,76...1,03 tl sıralı destekler....düşüş kanalının dışına çıkmasını beklemek gerek....ytd
düşüş kanalini kirmasini bekliyorum.genel hava bunu destekleyecektir.ytd
yeni taşıyıcılar arıyor sanırım tahtacı ...
kimse bu virüsü taşımak istemiyor gibi ky artık yemiyor... "gel gel üsküdar üsküdar "yapmaya devam et bakalım tahtacı...
ben kendim şahsen 3 üzerine çıkmadıkça alım yönlü kesinlikle olmam :kmk:... isterse" aya üs kuracagız" desinler.:oleyo:
nasıl bir tahta her alan neredyse zararda...
al-sat değildir.
https://i.hizliresim.com/c4q3kpw.jpg
Tahta yapıcı kopyala yapıştır yapıyor.
1 haftadır her sabah yukarılardan3 üzerinden satış veriyorum yüzüne bile bakmıyor...
basit mantık ; demekki neymiş toplamak degil halen mal saçmak istiyor %79 halka arz mı olur yuhhh...almıyor 3 üzeri satıcıyım tahtacı buyur al...
bu konjektürde halen millet daha dogrusu tahtacı ve adamları muhtemelen yada fake hesaplar beklemek sabır göstermek zengin edermiş bu kagıtta uzun yatırımmış hadi lannn ...adamlar şimdiden yol yapıyor bir senede 7 kat gitmişmiş ulan adam tahtanın sahibi gibi ...7 kat kazanan küçük yatırımcı varmı tşk mı geçiyorsunuz...insider dışında kimse kazanmamıştır bence.
para nerde bedelli bedelsiz nerde ...
al-sat değildir.
info GMY yeni videosu dün tarihli yayınlanmış ..
sunucu borsa 10 günde para kazanılmaz çok kaybedersinizde diye çakallıklarına kulp bulması için İnfo GMY yanlıyo...kagıt ta insider dışında bir allahın kulunun kazandıgına inanmıyorum...kagıt 6-7 ay önceki fiyatında 1/2 bedelli verdi 1 liradan %35 bedelsiz ve kagıdı zirveden aşagıya bedelsiz sonrası %32 eksi
bedelsiz öncesi hesapla eksi %60 yakın zarara soktu.ve belkide 1 sene sonra paranı geri vericem diyor daha zararı karşılama fırsat maliyeti vs yok bile ortada kazıgın kralı bu...
info GMY da" %3 bile bulsan bu zamanda güzel para" diyecek kadar da tehlikeli mantıktaki bakış açısıyla yüzsüzleşmiştir, benim açımdan...:thumbdown:
halen yatırımcı çekmek için reklam peşindeler :vk:
vay GMY
al-sat değildir.
yaklaşık 1 aydır hisse hakkında sosyal medya , yazılanlar takip ettiğim bilgiler bana kagıdın ky, piyasaya sufle edildiği tarzında bir intiba bendeki...bu kagıt pazarlanmış bence ve halen alıcı olan varsa veriyorlar...tiyo aldım diyene vermişler...bu kadar çok kişinin elinde olması (sosyal medyada sanki algı herkesin elinde bu kagıt var gibi geliyor bana yada algıda seçicilik oluştu bende)...
bu fiyatlardan bile istediğiniz kadar alabilirsiniz bogulana aksırana tıksırana kadar verirler sıkıntı yok...nasıl olsa ele verecekler sanki...vere vere sata sata aşagıya çekiyor robot bence:wu: halen anlamadınız mı hareketlerini:yes:
alım olmaz ise aşagıya verecek daha hızlı bence; ama alım geldikçe kademeli döşüyor alana...yani tecavüz kaçınılmaz sadece geciktirici kullanılıyor:yes:robot burada geciktirici krem olarak kullanımda sanırım:notr:
al-sat değildir.
Genelde bu tür günlerin sonunda endeksin desteğiyle birlikte en düşükten kapatır. Bakalım neler olacak. Benim elimde yok, alım fırsatı için bekliyorum.
birçok kagıtta teknik çalışmıyor patron ne istiyorsa o grafiğe işlenir bence...
OBO diyenler "uyansaydın işe kardeşim almasaydın" diyenler bunu söyleyen kişiler kesinlikle patrona hizmet etmektedirler bilerek veya bilmeyerek...
patron yada tahtacı 2 li dip bozdu ona bakarsan 1 hafta önce ; sonuç patron veya tahtacı için OBO daha fazla kazanç saglayacagını görüyor ve herşey kitabına uygun oldu diye cevap verebilecek teknik var vs diye...pivot şöyle çalıştı bu böyle çalıştı vs...bunların hepsi hikaye bu tahtada büyük bir dolap dönüyor bence...
ULan OBO ya inanan adam 1,80 kadar almasın o zaman teknigin hedefi orasıdır kagıdı kim alıyor satıyor bu hacimlerde kagıtları öyleyse...kendisimi alıp satıyor hani masturbasyon mu yapıyor.
al-sat değildir.
artik dönmesi lazim yoksa zarar çok büyük olacak..