sizinki mideyle ilgili olanı, benimki şahsiyetle..
Printable View
Milyonaliyle Hocaoğlunun kaseti varmış. 31 Mart'ta Hocaoğlu Milyonaliye çok pis kaymış hardlı zordlu. 2. serisi varmış 23 Haziran'da. Bütün bu olayların arkasında bu kaset varmış Öyle diyollaaağğğ
Dolar kaç oldu ? Jet Sosyeteden :he:
2 yıllık gösterge faiz % 21.90 a geriledi bugün...
TR 2 YILLIK TAHVİL 21,90 21,95 -0,23 22,06 21,90
TR 10 YILLIK TAHVİL 18,00 17,62 2,16 18,00 18,00
TR 5 YILLIK TAHVİL 19,54 19,54 0,00 19,54 19,54
Sosyal medyada olmasa insanların tipine bakıp ya ne kadar da yerli yerinde konuşuyor deriz akşamki TRT deki bayan a belediye başkan adayı dedi ya size feto terör örgüyünden övgüler gelse siz ne ederdiniz diye varmış bir bildiği canım
https://resmim.net/f/74jtY2.png
Fotosu, söylemi, videosu olmayan mı var...Hepsi bulaşık...
Cumhurbaşkanı bişey açıklayacaktı bugun açıkladı mı ya
bugun çek cumhuriyetinden bir arkadaşla karşılaştık yeni gelmiş abi ımf dolar tl ön görüsü 9 tl diyor yıl sonu için bu rakamlar tr de telaffuz edilmiyor diyor böyle bişey varsa bizim bunu duymamamız imkansız ben yanlışın var dedim ama bu tarz raporlar resmi olmuyor mu zaten :S
fed 'in tsi ile 21.00 'deki federal açık piyasa komitesi (fomc) açıklaması öncesinde (5.85370) değeri ile,
(7) ve (14) haziran tarihli zirvelerin birleştirilmesi ile oluşturulan
yükselen kanal destek seviyesine yakın seyrediyor.
ayrıca (14) haziran zirvesinden aşağı yönlü hareketle oluşan
[bugün saat 07.00 'den sonra gelen ani yükselişle görülen (5.91) zirvesiyle teyit edilen] düşen çizgisi önemini koruyor.
kanal desteğinin aşağı kırılması halinde ilk destek (5.77)
düşenin yukarı kırılması halinde ise ilk direnç (5.93) te görünüyor.
https://twitter.com/…bel/status/1141338827442839552
Pontus, Yunan, illet, zillet, terörist, hainden, din elden gidiyordan sonra...
Son bomba...
SİSİ demiş adama :he:
Allah akıl fikir versin...
Aklıma bi zamanlar TV lere de çıkan Sisi geldi...
Düşürün yavrum düşürün satanı öpsünler :kmk:
Vermiceemmm vermicem benim değil mi vermicem :cool:
Yine saldık 5,82 lere mal bunlar valla :D
İçimden bir ses diyorki bu adamalar fed ne karar açıklarsa açıklasın viopta bu ay zarar yazmamak için baskı yapacak diyor.
İşin ilginci bu güne kadar hep yanıldım :D
Sırf spor olsun diye cuzi miktar smart aldım 2,48 den keşke komple smart alsaymışım daha önce salak gibi 2,44 alıp 2,77 sattım 3,35 gördü bir gün sonra :D acaba 1-2k dolar bozdursam mı belki oda çıkar:D
Bu laf benden başka kimseyi rahatsız etmediyse bende herhalde var bir tuhaf alınganlık...
Çenenden canını
Azeriden malını
Türkten karını
Koru
Rus atasözü [emoji16][emoji16]
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunların savunduğu Mursi denen zat iktidara gelince ilk çıkartmak istediği yasa neymiş biliyor muydunuz:
"NEKROFİLİ YASA TASARISI TEPKİ ÇEKTİ"
Müslüman kardeşlerin şeriat düzeni kurma hamlelerinden en çok kadınlar etkilendi. Nisan ayında gündeme gelen "nekrofili" yasa tasarısı büyük tepki çekti. Tasarı erkeklere ölen eşlerin cesetleriyle, ölümden sonraki ilk 6 saat içerisinde seks yapma hakkı tanıyor. Bu tasarı Müslüman Kardeşler ve Selefilerin talebiyle Mısır'ın gündemine geldi. Müslüman Kardeşler bir diğer tasarıyla genç kızların evlenme yaşının 14'e düşürülmesini istedi.
https://www.ulusal.com.tr/dunya/misi...ni-h13678.html