Teşekkürler hocam.
Printable View
Yararlı bir şey buldum, fon doluluk oranları var. OKT %87 dolu:
https://www.fonbul.com/FonBulPlus/Ya...yatTablosu/OKT
Üstadım seçim size kalmış. Ben negatif getirme olasılığı olan fonlarda genelde tek seferde alım yapmamaya çalışıyorum biraz zamana yayıyorum böyle alım yapmak doğru mudur bilmiyorum sonuçta negatif ne zaman getireceğini bilmiyorum. Tek seferde almak getiri miktarını artırabilir ama ertesi günü düştüğünde fonun değeri düşürebilirde. GPG'de bugünde alış emrim var mesela düşük fiyattan alacağım. Ama dediğim gibi bu doğrudur kesinlikle böyle alım yapın gibi birşey denemez.
Hocam bize örnek/eğitim çalışması vesaire altında bir fon portföyü hazırlasan çok güzel olur.
Hatta düşük risk, orta risk ve yüksek risk sevenler için.
Biz de sana katkı veririz şu fon bu fon diye.
Zamanı alır ama biz yine de istek bırakalım.
Bu arada yuji üstad yok...
Üstadım eğitim verecek bilgi ve birikim yokki bende sizlerle birlikte öğreniyorum. Biraz daha ayrıntılı bakıyorum sadece fonlara onuda fon dağılım raporlarına bakarak yapıyorum. Fon dağılım önerileri için akbank ve işbankasının uygulamaları var oradan fikir alınabilir. Bir ara takip edeyim diyordum onları incelemek lazım aslında.
Hocam bu gpg tzt Okt neden bazı günler negatif getiriyor? Gpg eksi 0.1 yapmış en son mesela?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Fonun yatırım yaptığı enstrümanlar değer kaybederse fonda değer yitirir o yüzden negatif getiri oluşur fonda. TZT ve OKT tahvil bono gibi borçlanma aracı iceriyorlar. Tahvillerin faizleri düşerse fiyatları artar, Faizleri yükselirse fiyatları düşer. GPG hisse viop pozisyonları taşıyor buralardaki pozisyonları değer kazanırsa fona pozitif değer kaybederse negatif yansır. Fonun içeriğindeki tüm enstrümanların değer artışları ve değer düşüşleri gün sonunda fonun fiyatını etkiler.
Anladım teşekkür ederim açıklama için gpg aldım ben de bakalım bugünkü yevmiyem ile [emoji3]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Tahmin ettim bu durumda e devlet kullanabiliyor musunuz?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat Kızılay ing deyim hesap cüzdanını alan soluğu burda almış herkes faiz güncellemesi yapicam diyo prezentibil bagyanlar geri çeviriyor yetkimiz yok yok MB faiz düşürdü cart curt
Sizde mi böyle geri çeviriyor sunuz amcaları teyze leri ustadimRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk alismis yüksek faize suratları düşmüş herkesin [emoji3]
Millet kasıyor kendini param var özel oran alicam diye MT Lee kimseyi sallamiyo abbbaaavv mevduatcinin durum kötü olacaktı ki OMEGA abimiz yanımızda köpek edecekti MT leri [emoji38][emoji16]
Şuan başındayım kullanımın ama beğendim ekran ferah özellikleri güzel snapdragon kamera 48 MP falan işini görür sanıyorum fiyat perf iyi bence çok para vermek istemedim ama sen nitelikli yatırım cisin yapistr bu ayfon xsmax şan in yurusunRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pangacilar para istemiyor sanırım bugünkü tecrubelerim daha da şubeye gelmemek lazım bu neya sıra bitmiyo ana baba günü
Webster üstat ev mi aliyo millet? Onun kredisini bekliyorlar
Üstat lar yandakileri bu dinleyim dedim millet napacak diye kızın biri amcayla konuşuyordu Hasankeyf sular altında kalacak diyo biz neyin peşindeyiz bunlar ne diyo yaş[emoji3][emoji16]
Neyin kuyruğu ozaman bu panga kredi vermek istiyo para istemiyo Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiski kredisine başvur üstadım ozamanRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustadlar birakin simdi bankaciyi
Dolar neden costu??
Kredi verin dagitin yoksa hasirt the blackboard demişlerRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hem ekonomi Hem siyaset ısınıyor.
Erken doğum pardon seçim sancıları olabilir.