esas soruyu tekrar soralım pala göz göre göre dolar longlayanlara para kazandırır mı..?
kimi diyebilir 5.76 dan verdim, tamam da karar sonrası longlayanları ne yapacağız..?
Printable View
esas soruyu tekrar soralım pala göz göre göre dolar longlayanlara para kazandırır mı..?
kimi diyebilir 5.76 dan verdim, tamam da karar sonrası longlayanları ne yapacağız..?
Dolar/TL paritesi miyadini doldurmuş gibi görünüyor. Bu kadar faiz indirimine hiç tepki vermeyip kırmızıya boyanmış vaziyette !
Oha 5.66 ne ya. Şimdi banlattırıcaklar beni
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.66 :yahoo: :yahoo: :yahoo:
4-5 puan la başlar dedik..
Yurtdışından sermaye akışı varsa dolar zıplar sonrasında düşer de dedik..
5.66 şu an..
Olay hiç bir zaman ekonomik değildi..
ABD ile anlaşıldı (mayıs ayı içinde)
s400 konusundan bir şey çıkmaz..(halkb a ceza ne oldu ise yaptırımda o olur)
Dolarcılar bir süre taş kemirecek..
İlk etap borsa (bankalar ağırlıklı) ralli ye hazırlıklı olun..(zaten devam ediyor)
1-2 günlü hareketlere bakarak aldanmamak lazım..
Dolarda MB dışında büyük oyuncu bırakmadılar..
Kendileri çalıyor kendileri oynuyor..
yuru len hulk..:)
yuru git tavana mk..:)
Kendi payıma...Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
Restini görüyorum kasanın.
100 bps gelse idi 4.90 mu olacaktı şimdi bu :kmk:
Hiç umulmayan bir zamanda artıp gidecek herkes boş boş bakacak belli oldu.
Benim azıcık ekonomi bilgim varsa para babaları bu faiz indirimini iyi birşeymiş gibi algılatıp dövizi basarlar aşağı. Ve bundan güç alan mb daha çok faiz indirir. Ardından fiuvvv..
Doldura doldura gitcek. Her şey belli aslında. [emoji16]
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rakamlar ekonomi ile ilgili işlemiyor.pala nın işine nasıl gelirse o.gerekirse 3 yıl pozunda ekonomik gerçeklikten uzak işletir.ytd.
kac ay onceden diyordum s 400 falan hepsi hava soz etkisi yok
amerikada biliyor s400 nedir!
yine soyluyorum
dolar o zaman firlar ki tum forumdaki insanlar uyusun! yani o zaman ki kimse beklemiyor
mesela gecen yil bir post gosterin bana biri yazsin 5 olan zaman 7.2 ni gorecek! kimse yazmismi?!
Dolar alacağım alamıyorum
Yabancı olsak verirlerdi
Ben bu isten gene bisey anlamadim. Piyasa beklentisi 250 degil miydi. Simdi 425 olunca dolar nasil dusuyor. 250 gelse dusmeyek miydi? Anlayan varsa gelsin
Kaçtan veriyor
1 puan faiz arttırsalar demek 4 e inecekti ve hoşgeldin deflasyon.
Saçma sapan bir fiyatlama var sanırsın faiz inmedi tersine faiz arttırdı merkez.
425 baz puana dolar ekside.
powerpc dışında 3.70 lerde iken dolar uçacak kaçacak diyen kimse yoktu hemen hemen
O bile 2019 tepesini 5.10 bekliyordu..
Dolarcılar bir süre!! taş kemirecek..
CAATSA yaptırımları için şubat ayında 1 ağustos dan evvel 1 kasımdan sonra olmamak kaydı ile ibaresi vardı sanırsam..
Bir yaptırım gelecekse bu tarihleri arasına bakmak lazım..
Ben yaptırım geleceğini sanmıyorum..
En en en kötüsü gelse bile o bakana yasak bu bakanın olmayan mallarına el koyma şeklinde olur..Trump da onu sallar..
s400 ler hiç bir zaman aktif olmayacak..Anlaşma böyle..
Yok ilk etap geldi yok kuruldu kurulacak..
RTE çıktı nisan 2020 diye azından kaçırdı..
Bu demektir ki kurulmayacak..
Üzerine birde patriot alınacak..
Onlar kurulacak!!
Veriyle 5,74 den alanlarımı doğradı bunlar ne iş, bu kamillere 1000 pips sokup yukarı alırsa olur bu iş aslında.
Veriyle gaza gelene alım fırsatı verdi bir şekilde pala.
Bu forum maalesef panik yatırımcı dolu.
Kanımca çoğu kişi forexçi yada vioptda dolar trade eden anlık al-satçılar...
Bankalar satış:5,55 alış:5,85 yapmışken piyasadaki verilerden sağlıklı analiz beklemek?
Sabredin biraz fiyatlar otursun ona göre doların faiz kararına verdiği tepkiyi analiz edersiniz. biraz sabır...
https://www.ozyegin.edu.tr/tr/yurtlar/ucretler
BURANI OKUYUN SON KISIM!
burada ve sabanci universitesindede ayni
yazmis dolar tl kuru yurtta kalanlar icin 5.98! kesinlikle emin olun bu bu yilin maximum kur fiyatidir. bir an yukselse bile yine bundan asagi gelecek. bu benim sahsi bakisimdir! bu yil bitmistir!
Dolarda iksir bulunmuş dağılabilirsiniz.
Bunun üstüne yaptırımda gelse 6 bile zor.
Düzeldi sağol