105 in onemimi?
Kirilamaz denen destek direnclerin sebepsiz saniyede gecildigini gordu bu gozler...
Printable View
Myfinans ustad 100800 az demissiniz
Investingde acilis icin 101500 diyorlar 😃😃😃
Ustat , 110 a dogru gel gel olur, sonra 102 e dogru sirkeleme olur, hisse ve degiskenlerden yuksekten kacmamiz lazim, gecenki gibi sirkelenmiyelimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın kapanış 99687 [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Webster sağolsun:
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DZT
Mert Eral seni arıyor:
Wall Street Journal: Erdoğan silip süpürdü; Türkiye Suriye'de istediğini aldı, ABD yaptırımları kaldırdı
arkadaşlar, ben şu acc'yi çözemedim. tamam, geçen haftaki türbülansta kendini güzel korudu eyvallah. ama geçen cuma günü endeks yaklaşık yüzde 4 yükselirken yüzde bir yükseldi. bu sabah ta endeks yüzde 2 yaptığı halde yüzde yarım dahi yükselememiş. en az yüzde 80'i hisse olan bir fon, neden ve nasıl böyle hareket eder? bu fon sayesinde borsadaki yükselişi kaçırdım. endeks yüzde 5 düşerken yüzde 2 buçuk düşüyorsan endeks yüzde 2 yaparken bari sen de yüzde bir yüksel. ben bu fon işini çözemedim vesselam. sizler ne dersiniz bu işe?
Huzur tcd de ustadim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd htt dzt ve gpg gidiyoruz bakalim. Webster ustadi biraz dinlemedik.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd 1.93 getirmiş ..iyi gidiyor
Tekrar uyariyorum
Bugun alis gunu degil
Illa alacagim kasinti var diyende 11.45 ten once almasin. Dusunsun...ytd
Dolar almayi dusunen varsa sacmaliktir...yapmayin paraniza yazik...
Gecen sene bugun dolar kuru 5.74 mus simdi de 5.74...ytd
EID şaşırtmaya devam ediyor, % 3.19 nedir arkadaş ya, biraz insaf lütfen .:) Banka ağırlıklı fonlardan bile iyi getirmiş insafsız. HTT de safkan İngiliz olduğunu belli etmiş, son düzlükte arap atı DZT'ye toz yalatmış; % 1.45.:) Bugün muhtemelen DZT daha iyi yapacaktır, arap atları foto finişi çok severler çünkü.:)
Dün demişiz T ile başlayanlarda sıra diye :)
Hisse Senedi fonlarının günlük ortalama getirileri yüzde -1.33 ile 3.67 arasında değişti. Günün en fazla değer kazanan ilk üç Hisse Senedi fonu yüzde 3.67 ile TTE olurken onu yüzde 3.19 ile EID ve yüzde 3.03 getiri ile YDI takip etti.Günün en fazla değer kaybeden ilk üç Hisse Senedi fonu yüzde -1.33 ile TMG olurken onu yüzde -0.70 ile GBG ve yüzde -0.49 getiri ile YAY takip etti.