öyleymiş maalesef, her gün pişmanlık bir yerden döner diye bekliyoruz ama olmuyor bir türlü. zararı takip etmiyorum artık belirlediğim limite kadar alış yapıp unutacağım.
Printable View
değilim ama üye olunca ne avantajım olacak anlamadım. mesela bu sinyaller gün içinde mi bildirilecek bilemiyorum. böyle bir şey olacağını bilsem derim ki: üye olmak isteyenler bana mesaj atsın özelden. sonra kaç kişi olduysak kurarım bir whtsapp grubu. gelen bilgileri anında gruba atarım. veririm iban numaramı, ay başında ücreti paylaşırız olur biter. ama anlık verileceğine dair bir şey bulamadım. ciddi bir avantajımız var mı bakın isterseniz. değecek bir şey olursa böyle bir işe varım ben
işlem saati 13.30'da olmasına rağmen 13.20'de yarı fonumu satamadım. lütfen işlem saatlerinde deneyiniz diyor. halbuki 13.30'a kadar verilen talimatlar t1 fiyattan satılır diyor. bu nasıl iştir anlamadım. ayrıca benim açımdan hayır mı şer mi? onu da anlamadım. demek ki bu tür durumlarda yarım saat kala falan işlem yapmak gerekiyor. ama her ne olursa olsun verdikleri saate kadar da işlemi kabul etmeleri gerekir. yarın zararım devam etse ne yapacağım? hakkımı nerede arayacağım? enteresan bir durum. şu da var ki yüzde 90 ppf'deyim. şu saatten sonra 90'a gelse ne yazar, bir yüzde onla dahi işlem yapsam yüze gelirken zararımı kapatırım. oradan da düşse bir yüzde 20 de83 85 civarından alsam bu sefer 95'lerde tüm zararım kapanır. kademeli işlemin avantajını örneklemek açısından bu şekilde yazdımş. hakkımızda hayırlısı artık...
Kol kesmelerden sonra bacak kesmeleri basladiysa yakindir...
Seni etkilemek istemem
Benim zararim bugun itibariyle 20k yi gececek...
Ben bu parami cope atamam
Bazi ekonomistler duzelmenin kasimi bulacagini soyluyor...
Duzelirse ekime duzelmezse...
Kasima deyip bekleyecegim
Kriptolarda feci kayıp var .. paralar kaçıyor bi yere
13.20 de islem yapmasi gerekiyordu
Hangi banka
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Veba bu arada yapilmasi gereken sey yeni giris yapmayip beklemektir
Dibi gormek kolay olacaktir
Cunku bu dibi bulacak muhtesem bir haber olmalidir
İlk gun arti yuzde on yapar onu kacirirsin ama sonraki gunler girilebilir...
Bist 60 k ya duser diyenlere artik gulemiyorum...
Acc -4,17%
eıd -5,22%
fph -5,05%
gl1 -5,49%
gmr -3,50%
mac -2,76%
mps -4,33%
tcd -5,25%
tkf -6,07%
tte -9,98%
ydı -2,42%
Ben 13.25 de cok alis ve satis verdim
Fiba ve hsbc den hic kabul etmezlik olmadi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arkadaş zamanında yorumları ile çok tepki çekmişti. Sizin linkini verdiğiniz twitter adrsindeki mesajı çok yönlendirici olmuş. Bence bu bir hatadır. Yıllarca bu işin içinde olan bir kişi böyle hatalar yapmamalıdır. Zamanında kendilerine ters indikatör dendiğini de hatırlıyorum.
Fazla canınızı sıkmayın sağlıktan önemli bir şey yok.Profesyonel fon yöneticileri bile düşüşün bu kadar hızlı olabileceğini ön görüp pozisyonlarıni değiştirmediler.Biz amatörlerin hata yapması gayet doğal.En büyük hatamız sepet yapmamış olmamız.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faiz indirimleri fiyatlandı.Hatta piyasaya hiç bir etkisi olmadı.Şuan yaşananlar finans piyasalarından kaynaklanan bir kriz değilki merkez bankalarının aldıkları kararlar krizin etkilerini hafifletsin.
sayın memorex, nerelerdesiniz? muhtemeldir ki bu gün ppf zamanı gibi ama daha güvenilir verileri sizden rica etsek?
bist eski grafiklere bakınca insanın morali iyice bozuluyor,
ekim 2007 yılında 58 binlerde, kasım 2008 de 21 binlere kadar düşmüş,
ocak 2018 de 120 binlerden ağustos 2018 e kadar 88 binlere düşmüş.
bu kadar olumsuzluğa 70 binlere bile düşsek şaşırmamak gerekiyor.
https://m.haberturk.com/thy-hisse-ge...608834-ekonomi
Bu ne anlamda?
Belli sure sonra pozitif beklenti bile bitiyor
Demin eksi 3.89 a geriledi diye sevindim
😀😀😀😀😀😀😀😀
Memorex ustad duy sesimizi bugün ki kvba durumumuz nedir
ne bileyim be üstad iyice düşmeden yükselişe başlamayacak bu meret.
ama nereye kadar düşecek onu bilmiyoruz işte 80 mi 70 mi
arada bir tepki yükselişleri olur belki de
olumlu haberler gelmeden gerçek yükseliş zor görünüyor.
bir de bekledikçe faiz gelirinden oluyoruz onu da zarar saymak gerek.
[emoji106]SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugüne gelirsek kvba fonlarını içeren bonoların faizleri yatay ve karışık seyrediyor. Bu durumda ppf tercihi daha garanti olabilir.
Endeks rakamları sizi yanıltmasın şimdi bu seviyelerden 80000 seviyelerine götürmek istesinler endeks %20 zarar yazarken bist 30 dışındaki hisselere %50 üzeri zarar yazdırırlar.Şuan fon yönetimleri ve üstad olarak gòrdüğümüz kişiler bile sağlıklı karar veremiyorlar.Evet çinde normalleşme var ama avrupa ve amerikada virüs ve tedbirler yaygınlaşıyor.Borsada fırsatlar bitmez biraz kendimize zaman ayırmak lazım.