Dowun bugunku hareketi tamamen teknik. Su andada teknik gorunumde yarin 21400 e inecegimizi dusunuyorum 23 kapanisina kadar 22000-21800 bandinda gidip alcalan ucgeni asagi kiracak insallah :)
Printable View
950 sayfa olmuş vaybe...
kaç gün oldu ki açalı 85.000 di ben açtığımda topiği...
ama turkoğlu açmasın yeni topiği bize facia yaşattı... :he:
6 ay sonra düşmeyen dow yapmışlar deriz bence. [emoji173]
dow 45 dk.sata geçmiş..saatlik sata yaklaşmış..
bakalım ne olacak..
20.500 den bu yana o kırmızı çubuklarda güç kaybı gözüküyor.
https://i.hizliresim.com/unvvhv.png
aslinda bu korona hep devam etse negzel olur...
utopya...
is yok guc yok...fed bas bas paralari...
nereye kadar?...
yoksa utopya gercek mi oluyor allam?..
yalebbim!..
calismadan gelsin paralar...negzel!..
utopya lan!..
#ağalar
Maldaysa / yada mala girdiyse
Dünya yıkılsa zararına satmazlar
Organizma geçirir ıkınır eder
Aklı çıkar
Zamanın da çok tecrübe ettim
Ağalar malda olunca işini gelmeyen haberi görmez
Bomba patlar onu bile görmezden gelir
Ha yine siz nasıl düşünürsünüz bilemem
https://i.hizliresim.com/HeAOA7.png
Yakın çekim 17 mart 2020 tarihinde 81.936 dip.
YTD
git koye yerles...devletler gondersin parayi...
kim uretcek?..
amaaaan...
Savas lazim bu salgindan sonra savas. Kan ve gozyasi. O Çini darmaduman etmek lazim. Yetti gari. Yeni Kursad Trump Reis.
negzel...ilkel komunal yasam...hayvan gibi!..
valla dow az daha zorlayabilir ama shortçulara bu fırsatı verir mi bilmem..keşke verse
S&P'den Avro Bölgesi ve İngiltere için resesyon uyarısı -AA
WASHINGTON (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Avro Bölgesi ve İngiltere ekonomisinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının etkisiyle bu yıl yüzde 2 daralacağını, 2021'de ise en az yüzde 3'lük bir toparlanma göstereceğini öngördü.
Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, Kovid-19 salgınının ekonomik maliyetinin Avrupa için hızla arttığı kaydedildi.
Avro Bölgesi ve İngiltere'nin resesyonla karşı karşıya olduğunun belirtildiği açıklamada, "Kasım 2019'da yaptığımız tahminlere kıyasla, gayrisafi yurtiçi hasılanın (GSYH), koronavirüs salgınının ekonomik etkileri nedeniyle bu yıl yaklaşık yüzde 2 düşmesini bekliyoruz. Bu, 2020'de 420 milyar avroluk bir kaybın olacağını gösteriyor. 2021'de en az yüzde 3'lük bir toparlanma bekliyoruz." değerlendirmesinde bulunuldu.
Açıklamada, merkez bankaları ve hükümetlerin çalışanlarla şirketlere yardımcı olmak için benzeri görülmemiş mali politika paketlerini hayata geçirdiği hatırlatılarak, hızla alınan cesur politika tedbirlerinin ekonomideki kalıcı kayıpların önlenmesi için önemli olduğu vurgulandı.
Risklerin hala aşağı yönlü olduğunun aktarıldığı açıklamada, salgının öngörülenden daha uzun sürebileceği ve daha çok yayılabileceği ifade edildi.
Açıklamada, iş yerlerinin 4 aylık bir süre boyunca kapalı kalma ihtimalinin Avro Bölgesi ekonomisinde yüzde 10'lara kadar bir düşüşe neden olabileceğinin tahmin edildiği kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Üretim tamamen durmadı.
Hayat devam ediyor.
Tarla ekildiği sürece,değirmen döndükçe,fırıncı ekmek ürettiği sürece, üretim durdu diyemeyiz.
karantinayla olmaz...sehirler derhal terkedilmeli...
doga...
derhal ilkel komunal yasama donulmeli...
https://i.resimyukle.xyz/fJ56M2.png
dow düşüncem, sabah 21400 lere düzeltme bekliyorum.
Not: 7.70 garan long, 107500 shortum.
1.06 parite den koptu geldi 1.10 u geçti
son insan sehirde got gote yasamayi terkettiginde...
anlayacaksin...paranin yenemeyen bisi oldugunu...
ole miydi yahu?...
Bakan Koca : BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı.
Sıkıntı... Böyle olmaz...
Ortalık da bir çok haberler dolaşıyor herkes birbirini suçluyor biyolojik silahmı ????? arkasında bir ülke var mı ????? ama hiç bir şey bilinmiyor veya gizleniyor...... ama şurası bir gerçek korona korkusunun yerini kriz korkusu aldı...... bence önemli olan ekonomiye etkisini sıfırlamak , krizi bertaraf etmek ............Belkide insanlar maskeleri takarak günlük yaşamlarına devam edebilirlerdi ...... bu mücadelede kasadan çürük elmaları ayıklayabilirdik.Yani kendini hasta hisseden kişiler karantinaya alınabilir , sağlıklı olanlar veya bağışıklık kazananlar normal hayatlarına devam edebilirdi bu şekilde ekonomi daha az zarar görürdü.....marketlerde dikkatimi çekti yerleri dezenkfanta la silmişler , girişte dezenfaktan alıyorsunuz ellerinizi temizliyorsunuz güzel bir tedbir.Yani böyle bir ortamda hastalığın yayılması engellenmiş oluyor.Maalesef krizi fırsata çevirenlerde olmuş kuru sarımsak 50 tl limom 10 tl ......balda indirim var 35 tl bunlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Aslında fiat indirimine gidilmesi gerekiyor.Portakal 5 tl olmuş yani fırsatçılık kol geziyor.
BU DOW
GÜNLÜK
BİR DÜŞÜŞ OLABİLİR.
AL VERMEDİ.KIRMIZI ÇİZGİ MÜSADE ETMEDİ.
https://i.hizliresim.com/uofKak.png
İlk kez vaka sayısına ufakta olsa tepki veriyor...
Böyle olmaz...
Ortalık da bir çok haberler dolaşıyor herkes birbirini suçluyor biyolojik silahmı ????? arkasında bir ülke var mı ????? ama hiç bir şey bilinmiyor veya gizleniyor...... ama şurası bir gerçek korona korkusunun yerini kriz korkusu aldı...... bence önemli olan ekonomiye etkisini sıfırlamak , krizi bertaraf etmek ............Belkide insanlar maskeleri takarak günlük yaşamlarına devam edebilirlerdi ...... bu mücadelede kasadan çürük elmaları ayıklayabilirdik.Yani kendini hasta hisseden kişiler karantinaya alınabilir , sağlıklı olanlar veya bağışıklık kazananlar normal hayatlarına devam edebilirdi bu şekilde ekonomi daha az zarar görürdü.....marketlerde dikkatimi çekti yerleri dezenkfanta la silmişler , girişte dezenfaktan alıyorsunuz ellerinizi temizliyorsunuz güzel bir tedbir.Yani böyle bir ortamda hastalığın yayılması engellenmiş oluyor.Maalesef krizi fırsata çevirenlerde olmuş kuru sarımsak 50 tl limom 10 tl ......balda indirim var 35 tl bunlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Aslında fiat indirimine gidilmesi gerekiyor.Portakal 5 tl olmuş yani fırsatçılık kol geziyor.
göz ucuyla bakır vadeliye bakıyorum..2.183 ve % 1 e yakın eksi..
2.16 yı aşağı kırarsa abd borsalarında tekrar aşağı dalga boyu uzayacak gibi..
yukarı da 2.20 yi kırmasını beklemiyorum şahsen
2.18-2.19 a sıkıştı
Yılardır her konuda yalan söyledikleri için hükümet
Maalesef sağlık gibi bir konuda bile
Açıklanan rakamlara çoğu insan inanmıyor
Yalançı çoban hikayesi
Son siradan ekrana girdik. Allah sonumuzu hayir etsin.
https://i.hizliresim.com/2gueQL.jpg
7286 test vaka sayısı 1196 oran %16.39..daha önceye göre giderek artıyor..ilk başlarda test yapılan kişilerde virüs çıkma oranı %8 civarıydı sonra % 11 oldu..tv de hiçbiri hesap mı bilmiyor bilerek mi yapıyorlar..:wu:
Saygı duyarım ........ fikirlerimizi düşüncelerimizi özgürce yazabilmeliyiz konuşabilmeliyiz......bu şekilde daha doğruyu güzeli bulabiliriz.İndirimli bal 60 tl den 35 tl ye indirmişler reklam yapmış olmayayım markanın ilk harfi ve son harfi A (A..........A) tabii ne kadar doğal bilmiyorum.Ben genelde çam balı alırım biraz da doğal olabilir diye.Çiçek balı alerjen olabiliyor.Yani bu konuda haklısınız her tarafımız hormonlu gıdalarla dolu.
Son 15 dakka DOW aldılar 22500 ü geçti ama bizimki hiç oralı değil geri gelecek demek ki bizim pala bilir :drunk:
YTD
dow tam 38.2...bitti bu is...
buraya kadar...
Bütün pozlar kapandı 750 den gerçi ne önemi varsa moralim bozuldu iyi geceler cümleten
Dün TV ye birer saat arayla çıkan Sağlık Bakanı ile Erdoğan'ın paylaştığı rakamlardaki tutarsızlığı herkes gördü...
En iyi yaptıkları şey, TÜİK örneğinde olduğu gibi, kendi gerçeklerini topluma iletmektir.
Marmara depreminde devlet ölü ve yaralı olarak bir rakamı paylaştı.
Bu rakam yanlıştır doğrusu şudur diyebilecek bir olanağımız var mı?
Yani depremde ölen sayısı 18.000 değil de 40.000 olsa vatandaş bunu nasıl saptayacak?
Bir merkez açıp ölüsü olanlar gelsin desen, o saat basarlar orayı eğer bir yamukluk yaptılarsa...
5 milyar fidan diktik diyen siyasiye inanmayanlara siyasi "inanmayan gider sayar demedi mi?"...
Nasreddin hocanın yıldız hesabına inanmayanlara eşeğinin kuyruğunu gösterip inanmayan saysın dediği gibi..
aynen dow icin 18k dan...donusten hemen once...
thesecret ustad in didigi gibi...22.500...
kendisinin onunde saygiyla egiliyorum...