Güncel hisse fon tablosuna ulaşma imkanımız var mı?
Printable View
Güncel hisse fon tablosuna ulaşma imkanımız var mı?
Nasd** %1.3 yukarda şu an ama USD/TL düşüş yönünde acaba AFT nasıl etkilenecek yoksa kârımızı götürmeye devam mı etcek
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazanırken alkışlamak kolay :)
27 temmuz sonrası dayağında en önde dayak yiyen de aynı fondu.
Sabırlı olmak fonların ne yaptığını takip etmek gerekiyor. Ama bağzı fonlar bu fırsatı bile vermiyor yatırımcısına top secret pozisyonları gereği :)
Valla gün boyu 3 defa yazdım aynı şeyi ama, bir arkadaş şu fon tahmin tablosunun güncel linkini atabilir mi çok rica ediyorum?
Tahmini gun sonu ;
ACC 2,58%
EID 4,29%
FPH 2,68%
GL1 1,55%
GMR 1,13%
MAC 3,76%
MPS 0,86%
TCD 1,28%
TKF 2,50%
TTE -0,32%
YDI 3,74%
TZD 3,31%
ZPE -0,13%
RBH 0,20%
TLH 3,39%
KPC 0,41%
XU100 2,91%
XTUMY 0,41%
Zpe , tzd , tte ve ydi guncel degil. Bol kazanclar, iyi aksamlar.
TeşekkürlerRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğine sağlık black mirror üstad.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağolun BlackMirror, emeğiniz için çok teşekkürler.
dead cat bounce
EIB çok güzel + 0,45
Daha öncede bir kaç kez bahsettiğim gibi ağustos itibariyle fon yatırımı yapıyorum. Bu dönem içerisinde yaklaşık %11 portföyüm büyüdü, ancak dolar bazında yaklaşık %8 eksideydim.Bugün itibariyle dolar bazlı başabaş noktasına ulaştım, hatta 200 USD artıdayım. :)
Bu bir bakıma enseyi hemen karartmamayı göstermesi açısından güzel, 3 günde bile işler değişebiliyor. Ama yine diğer açıdan ne kadar çabuk kazanımların elden gidebileceğini göstermesi açısından da manidar. İşte bu yüzden daha dışa dönük, daha volatilitesi düşük, kuralları oynarken değişmeyen piyasalara olan ihtiyacımız olduğu daha da çok ortaya çıkıyor. Umarım son dönemde yöneticilerin beyanları lafta kalmaz, uygulamaya da dökülür ve yerli-yabancı yatırımcıları da ikna ederiz.
Tesekkurler ellerinize saglik. Guncel tablo icin link verebilir misiniz?SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
XU030/XU100, buradan eski ortalama 1,23'e döner mi yoksa buralarda yeni bir ortalama oluşur mu dersiniz? Belki daha da aşağı iner?
Ek 26279
Merhaba ,
Mps kaç oldu ? gorebilen bir arkadaş bizi bilgilendirebilir mi?
Teşekkürler
2-10 kasım arası 11,21% bist100 hareketinin , ancak 9.44%'ünü almışım portföyümdeki 4 hsyf ile, ( sonradan 3'e düştü )
% 2'ye yakın kayıp var. Muhtemelen yarın bu kayıp 3 puana çıkacak.
Bu şu demek, bu trend, geri verildiğinde, eskisinden daha kötü yerde olacağım.
Yılbaşından beri relatif anlamda en kötü hafta oldu benim için bu anlamda.
Burdaki tabloya gore mps -0.03 gosteriyor.SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat bankasindan mps yi goren var mi?
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emsallerinden elinde olanlar için bilgi.
KIS (qinvest kira sertifikası döviz ) - 2.33
Faiz sabit tutulacak tahminimce
Tca -3,44
Zpf -2,23
Zpe +1,14
Daha nereye kadar iyimserlik pompalanacak bakalım.kral çıplak zamanı elbet gelecek.pozisyonları korumak lazım
Sattığımız mps yerine bu seviyelerden mac,tkf vb alınır mı tereddütteyim...
Altin ve dovizin bir yerde tepki vermesi lazim.%10dan fazla dustuler.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mac,nnf,tkf yanına gmr yi 4. fon olarak eklemeyi planlıyorum. Hellistheothers hocam ne dersiniz geçmiş başarısı iyi bu aralar durgun olsa da.