ısgyo cok bekletti ben bile dayanamayıp sattım kırdığı drenç pulback yaptı bu gün devam eder umarım
yeteri kadar pirim yapan tknsa düşşe devam eder arada tepki verebilir ytd
Printable View
Çelik Hocammmm nthol başladı 🤗🤗 ....Kara tren hızlandımı kolay dururmu ....50 TL lafı dolaşıyor sizce
Slm çelik üstad rica etsem ardyz egegübre ve jant için ne dersiniz. Saygılar iyi geceler
Selamlar hocam, yukarıdaki listenizi gördüm sanırım o a grubu oluyor. B grubu dediğiniz ne oluyor yedek liste gibi mi düşünelim daha uzun vade mi düşünelim gibi.
Syg.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam iyi geceler...Size zahmet Bntas yorumunuz nedir acaba
Çelik hocam dün GOZDE demiştiniz hala gecerli mi kısa vade hedefine yönelik ne olur sizce , şahsen benim kafamda POLHO vardı ama o daha tam hareketlenmeden Gözde kısa vade ne kopartabilirsem diye girdim ama bilmiyorum ,sizce hocam değerli yorumunuz nedir??
Ben önce şöyle yapsam daha iyi sabırlı yatırımcıları tespit etmeliyim 1 sene içersinde hisseler dalgalanabilir korku panik battı batacak denilebilir bazı hisseler için korku yaşatmadan hiç bir hisseyi götürmezler bu afyon içinde aynı başka hisseler içinde aynı bunun örneklerini saymakla bitiremem ...
Çelik hocam adese’nin desteği ve direnci sistemde ne gözüküyor bir kaç güncel yorum yapabilirmisiniz
Teşekkürler hocam, sabır kazancın yarısıdır [emoji846]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler hocam.Allah razı olsun
Arkadaşlar yorgunum elimden geldiğince sorularınızı cevapladım cümleten iyi geceler hayırlı cumalar
Hayırlı geceler . Hayırlı Cumalar...
Gunaydin cevaplariniz icin tesekkurler hocam Allah razi olsun hayirli cumalar
Herkese hayırlı cumalar.
Hocam ben de takip ettiğim hisselerimi yazayım.
ISFIN, USAK, PARSN,METRO,OZGYO
Nedir düşünceleriniz bu kağıtlar hakkında?
Günaydın hayırlı cumalar
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın çelik comak üstad ege gübre jant ve ardyz için yorumunuzu bekliyorum.İyi akşamlar. Hayırlı hafta sonları dilerim
iyi geceler borsacılar
Hayırlı geceler hocam
Hocam yıllık listenize hissemi almamışsınız, çok beklentiniz yok mu gözüken Olmip te... bir de trendi yukarı çevirdi gibi tekrar, ne dersiniz...
mesela tskb hissesi bu gün tavan la tepki verdi dün yorumladım darman duman olmuş sadece son desteğini yazdım bu hisse geleceğin klnma sı dedim yine bu konuda aynı fikirdeyim ....zaman ve sabır gerekli
Sn. Çelik hocam 1 Ocak itibariyle pazar değişikliği olacak ve Sanko sekur gibi takip ettiğim hisseler alt pazardan ana pazara geçiş yapmış olacaklar. Yatırımcı açısından olumlu olarak görüyorum bu durumu. Siz ne dersiniz
olmip listede normalde var lakin cok hisse oluyor diye yazmadım beklentim aynı fiyatlar ...sancısız olmuyor syn yerli sabredenlerin kazanacağı yer borsa haberler yayılır battı iflas etti konkord acıkladı acıklayacak gibi işte bu haberler yayıldığında hisseye ciddi sahip cıkıcaksın ve sabredeceksin ben olmip tıpkı afyon gibi ekrandan cıkardım izlemiyorum sadece arada bakıyorum :)