Yesil olsun ya, kirmizi sevmiyoruz..
Printable View
Ek 28010
teşekkürler
sayende yeni bir şey öğrendim
2022 Mayıs ilk faiz artışı
Eylül 2. faiz artışı
Aralık 3. faiz artışı geliyor FED'den.
2023'te de 3 artış gelecek.
Yarin sabah yay ve aft yuz guldurecek
Temiz arti 5 leri var
Mayis a kadar cok su akar ,
rpd +0,41. ija açıklanmamış.
Tefas artık geç açıklıyor sanırım, fon getirilerini açıklayan başka siteler var mı?
Usd 15i gecti.
Lanet olsun.
En azından ONS altın FED açıklamalarına dayandı, bir şekilde bahane bulup yukarı götürecekler diye düşünüyorum. 1/3 altın, 2/3 likitteyim.
Bugünkü karara göre ki sabit bırakmasını bekliyorum, -100'ün de fiyatlandığını düşünüyorum, o yüzden haftaya böyle devam mı, yoksa altını arttıracak mıyım, kararımı vereceğim. Dolar kurunda da yukarıda en fazla 16-16,5 görünüyor bence, mutlaka bir düzeltme gelecektir. Altın fonunu arttıracaksam da o düzeltmeyi bekleyeceğim. Aşağıda sarkabileceğini düşündüğüm yer de 13,90.
mb onemli bugun ,web surpriz gelirmi +600 faiz ?
Bu IJC cidden isi biliyor
Kumarhanemiz bugun 14.00 da acilacak. Bosa bakmayin tahtalara
OJT bugün %1,70 getirmiş kasım ayı portföyüne göre benim hesaplamam ile % 3,90 getirmesi gerekiyordu. İş portföy fonları gibi Qnb fonları da bir gün gecikmeli mi bilen var mı?
Tahta izlemeyi bilen goruyordur
Bankalar harici hic birinde hayat yok
Top ceviriyorlar
14:00 e odaklanıldı ,normaldir
arkadaşlar yapi kredi portföyün YPL fonu ile ilgili bilgisi olan, fikir verebilecek var mı?
Beklendiği gibi davrandı MB, metin içeriğinden bişey anlayan var mı?
bakarız duruma demiş ,degişen bir sey yok
Selamlar beyler.
Benim portföyümde dünün yıldızı Garanti Yabancı Teknolojiler Fonu oldu %5'in üstüne çıkmış. Görebildiğim kadarıyla Yapı Kredi Yaabancı Teknolojiler Fonu da %5'in üstüne çıkan tek fon. Onun dışında Ak Sağlık, Amerika, Yeni Enerji fonları %4.9 ile 5 arasındaydı, Alternatif Enerji %4.4 gibi. Diğer tüm yabancı fonlar bunların bayağı gerisindeydi. Dönüştürücü ve Fon da %3'ün üzerinde diye hatırlıyorum.
Ha bir de IPB yine coşup %3 yapmış. Burada IBP'nin borsayla ilgili iyi bir şeyler yaptığı o yüzden döndüğü söyleniyor ama ikinci defa yabancı fonların coştuğu gün de o da coşuyor. İlk seferde de %10 fırlamıştı.
Bu sefer bir nebze olsun treni yakalayabildim en azından raylara savrulmadım :D
Kur etkisi kaç oldu acaba? Hesaplayabilen oldu mu aranizda?
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fön yatırımında , fonları küme küme çeşitlendirdikten sonra , her bir kümeyi çeşnilendirerek (kontrollücenesinden ) riski azaltırken getiriyi maksimize etme çabasında , zamanı gelince ağırlık arttır ağırlık azalt devinimi ile , huzura doğru... fonlarla sapyoseksüel ilşki yaşanmaz.
22 lafları doğruysa biraz sırtımızı yaslayıp azıcık da olsa rahat nefes alabilir miyiz? Her gün Tefas'ın sitesine koca arayan gelinlik kızlar gibi bakıp durmaktan helak oldum.
Fon yatırımının amacı bence alırsın koyarsın, emin ellerde büyümesi için bırakırsın günlük işlerine bakarsın; bizde daha da stres sanki.