Tasarruf yapicazda nasil yapicaz.trasi evde yemekleri evde herseyi evde yapiyoruz.masraflar hep artiyor.
Tasarruf yapicazda nasil yapicaz.trasi evde yemekleri evde herseyi evde yapiyoruz.masraflar hep artiyor.
Analizin doğru ama cash is king sentezin bence yanlış abi. Cash kral olmayacak cash çöpe donduruldu.
Altin al ev al borsa al yerli yabancı ucuz sirket al ne alırsan al ama parada durma. Borçlu ol. Ver çöpü al malı borçlu adam kral bu devirde. Euro ile faizler de çok cazip, hiç durma derim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TV'ye cikmadan 13.40. yeni rekor bu gece gelir...
bu adamı etrafında uyaran, böyle gidersek batacağız diyen bir tane Allahın kulu yok mu, bu kadar mı basiretsizsiniz be kardeşim
Algılar çok kolay değişir. Bugün tü kaka olan cash'in FED'den gelecek bir faiz arttırımı ile dünyanın en değerli şeyi olması bir saniyeye bakar.
Bakınız 80'lerde FED ne yapmış...
ytd
Sayın Patrick Bateman,
Şu korkutucu resminizi değiştirmenizi rica ederim.
Ben bunları yazarken haberim yoktu Jpow yumurtlamış bile...
"Team Transitory" Is Dead After Powell Says "Time To Retire Word Transitory Regarding Inflation"
https://www.zerohedge.com/markets/te...ding-inflation
Borsalar -2% ABD'de, ne oldu şimdi herkes çöp dolarları almak için birbirini yiyor :)
yarın borsada hosgeldin beşgittin var, garanti yi sahibe vermeyenler yandı
Hani ne oldu o iş?
Garanti bugün kapanış 11.42, isteyene istediği kadar veriyorlar, yarın belki daha aşağıdan da bulunur.
Al 11.42'den, 12.25'den alacak BBVA, 2022 ilk üç ayda bitiririz alımı dediler, ortasını al 15 şubat de.
12.25/11.42=%7.3 kar, 2.5 ayda. Aylık getirisi 2.9, yıllık getirisi (basit) %35 eder.
Vergi yok bir şey yok kemiksiz kazanç.
Mevduatçılar, boşuna ağlıyorsunuz %16 veriyorlar diye al bak iki katından fazlası var.
Yalnız o KAP bildirisinde bir madde vardı, BBVA isterse alımdan vazgeçebilir diye, işte onu yaparsa var ya tarihe geçecek bir manipulasyon olmuş olur. Tavan tavan gitti bankalar..
Hesap yukarıda ama yatırım tavsiyesi değildir aman, BBVA almazsa elinizde patlamasın hisseler.
Ben almıyorum mesela, tavan çektiğinden beri de garantide short taşıyorum, bugün kasım vadelilerimin sonuydu on bin lira zararı realize edip önümüzdeki aya taşıdım kontratları, bakalım kısmet..
Hangi avatarı kullansam birileri rahatsız oluyor. Nasıl iş anlamadım.
Dudu abi şöyle haftalık yada aylık bazlı tüm zamanlar usd ve bist 100 karşılaştırmalı bir grafik (aynı grafikte) atabilirmisin? Şimdiden teşekkür ederim.
Yarınımızın bu günden daha güzel olmasını dilerim arkadaşlar.
İyi geceler.
mart ayında 400 gün bağlamıştım 20 orandan. sanırım daha fazla dayanamayacagım tl min gözümün önünde erimesine.
5 ay kala tüm vadeyi bozma fikri, çık aklımdan..://
Ben de dolar kontratları pastası varmış onu merak ediyorum. Merkez sattı dedi biri. Ne kadar satmış?
powel netti artırdı mı faizi
Powella erdoğanı aynı geceye denk getirmek büyük başarı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RTE seçime kadar faiz artışı (2022) devam edecek...
Sonuç: dolar 13.95
Bir yüklü tırın 30 derece yokuş aşağı 180 ile gidişi gibi...
İstesen de durdurulamıyor...
#XU100 #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11302323573939
Rabbim tez elden kurtar bu milleti, bu şeytanın şerrinden. Ülke elden gidiyor. Bela oldu.
Yayın bitti galiba dolar düşüyor.
Tarihi gunlerden geciyoruz...
Bugun agirlikli tasidigim bir hisse tavan oldu ama dolar primini aldi goturdu..
Venezuela borsasi da boyle imis diye duymustum..
Yerel para biriminde rekorlar kirarken, dolar bazinda yerinde saiyormus..
Syg,
#XU100 #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11302350234485
Turk tipi baskanlik sistemi bizi o dikdortgen icine hapsetti..
3.5 yildir o dikdortgen icinde debelenip duruyoruz..
Syg,