elinize sağlık.
Printable View
Şu yeni süper bonoyu açıklıyor… önemli
CB açıklamalarından sonra 1 milyar dolar bozulmuş gece gece…. Haramiler yine iş başında.. İyi film döndürüyorlar
Valla kalabalığı gördüm de geldim.
Bi arkadaşa bakıp çıkacağım.. hani o da kalabalığa karışmış olabilir diye. :oleyo:
Mb şimdi elini sürmez buna, 10 altı cumaya yetisirse selasini tekfura okuturlar..
https://twitter.com/e507/status/1472988316563820550
beş•yüz•yedi
@e507
Örnek verelim:
1,9 trilyon TL yerli para mevduat var. Bugün dolar %10 arttı. 1 günlük bütçe maliyeti 190 milyar TL?!?! Bu ne demek biliyor musunuz? 2022'nin tamamında beklenen kurumlar vergisi demek.
Muhtemelen katı kuralları olacak ve tüm bazın %5-10'u bundan yararlanacak.
düşşün mk.. tavuğun vizite ücreti daha fazlaydı..... :he:
USD bozunca geçerli olacak sanırım. Peki ocağa kadar millet bu işe girmek için full dolar toplar mı :)
Seneye 10 üstünude çok önemli bi gelişme olmassa zor gorur,fena verdiler...
61,8 retracement of parabolic ark 1.7-18
O kadar çıktı ki yılan çöküşü bile 8 ediyor ya
70 i dolar zaten..
satabilecek miktar > alabilecek miktar
Lan , 8 liraya dolar mi olur diyordum şahsen simdi 61,8 retracement 8 ulan ise bak ya
Bu gün dayanamadım saldım yılanı,ufak ufak hisse seçtim,keşke sari kizida vereydim.
Hafta sonu bj caaa döneri hakettik.
Yalnız bu işte kazancın yüksek olabilmedi için doları ocak ayına kadar düşürebildikleri kadar düşürebilmeleri laxım. Mesela yılbaşı 9 tlden mevduata girersen seneye dolar 18 tl olsa %100 getiri :)
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla anlamadık işte...
En az 6 ay olsa, hadi %50 sini değil %100 ünü verse kur artışının, 6 ayda dolar %14/2 den fazla artar, mevduat %Kur kadar getirir..
E ben niye parayı bağladım...bilmiyorum.
Bunun dolara endeksli fondan ne farkı var, bilmiyorum.
Yani bunun bi bacağı eksik...dolar alım satımına vergi gelecek muhtemelen...eksik olan bacak da o işte...
ulan jöleli ;
nerde kumar işi var orda bitiyorsun..
:)
Görüyorsunuz ahali ehli müslim bir kişi açınca nasılsa elin gavur şeyi diz çöküyor .
Yoksa ırakıcı beyzadem açsa 50 TL olmuştu değerimi bilin isterim
Ben bu kumara girerim 100 bin nass kredisi çeksem 36 ay vadeli, kur garantili 1 yıl vadeli yatırırım, dolar yandırırsa ana parayı öder, kur farkı cebe.:oleyo:
Bunlar bi şekilde nasıl hesapladılarsa, faizi indiririz kuru 14 e bağlarız demişler.
14 ü geçince panik oldular, 1970 formülü geldi akıllarına..o zaman da uygulanamamış...
Mesele zaten sadece zaman kazanmak seçim öncesi..
Bir de bi umut, yabancılar gelir ayağa düşmüş varlıklara idi...
Yabancı bekleniyor...gelir mi gelir...30 milyar dolara toplar komple Bist-30 u isterse..
Tahvillere bakmak lazım...tek gösterge onlar...gerisi fasa fiso..
yüksek Kambiyo vergisi gelir arkasından yoksa yarın dipten toplar millet
jöleli ;
fiziki dolar mı istiyorsun, sen daha çok çalışacak..:)
neyse sabah bi görelim bakalım piyasa ne diyecek buna..
müjdeye kanıp bu gece satan olduysa onlarda kaynadı arada ocakta TL'ye dönüp direkt mevduat yapmak gerekiyor sanırım. gitti kur artış teminatı.