Ya abiler su Elliott sistemini acayip merak ediyorum yokmu şöyle sağlam bir kitap tavsiyesi olan... şimdiden teşekkürler...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ya abiler su Elliott sistemini acayip merak ediyorum yokmu şöyle sağlam bir kitap tavsiyesi olan... şimdiden teşekkürler...
Önümüzdeki 3 ay içinde çok para kazanacagimi hissediyorum hemde iliklerime kadar...
Kitap'a ne hacet ? Hepsi ozetle alttaki linkte.Kitap lazimsa , en cok satan'i alin.
https://www.investaz.com.tr/yatirim/...-dalga-teorisi
Teşekkürler syn goodbye...
Dolar 3,80 altina dogru giderken Trump :wave:
https://ofpof.com/content/qvex31bl3g...rpfl3um44g.jpg
Goody sezonun kagidi. YTD
https://pbs.twimg.com/media/DQtg_uhXcAYkBeu.jpg
İyi haftalar herkese.
Yunsa bugünü 4.20 veya üzeri kapayabilirse, yarın öbür gün 4.37 ye kadar bir hareket umudu yeşerir bende ki olurda giderse, burası ciddi direnç olur.
4.20 altında kaldıkça 4.11'e kadar düşüşler olası. 4.11'in altına sarkmasın :)
Sacro hocam fener yavaş saglam yükseliyor gbi yorumun nedir hangi seviyeye kadar devam eder
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saglam kagitlarda olanlar bugun kazandi.Herkesi tebrik ederim :bravo:
Hep elin ecunebelirimi kazanacak , ecukte biz kazanalim :kahkah:
Kısmen katılıyorum çürüklerde yükseliş gösterdi şahsen denge deyim yaklaşık 15 gündür linki hiç söylemiyorum maliyetleri oldukça uygun buradan sonra kısmetse deniz e geçeriz. Jant da hoşuma gidiyor ya nasip. Bereketli kazanç ve selamlar.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daaa kaymak yiciduk haci :kahkah: Bu ne acele ? :thumbdown:
http://www.haberturk.com/blackrock-c...750302-ekonomi
Orta vadeli pnsut ve aslan aldim.
Pnsut 12.32 maliyet
Aslan 36.58 ortalama ile aldim attim kenara.
Pinsut takibimde usta güzel hisse uzun vadeli
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam Gentaş takibinize girebilir mi? 9 aylık bilanço sonrası.Şirket ile ilgili düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?
Sayın Sacrosanct,
Ben de Aslan aldım.
Orta vadeden kastınız 5-6 aylık bir süreç midir?
2018 yılı içinde Oyak çatısı altında şirketler birleştirilecekti yanılmıyorsam.
Birleşme nasıl olacak.
Bu durum Aslana nasıl yansır?
Sacro hoca pnsut iyi tercih.Neredeyse hergun takip ederim.Bu kadar dusecegini beklememistim 13/14 TL gibi dip sanmistim.Yanilmisim.:thumbdown:
aslana eskilerden berigirer çıkarım. bilen bilir.
logaritmik grafiklerde 180 lira hedefi olan bir kağıt.
2018 deki birleşmeyi mutlaka fiyatlar ama önce dipten bir kalkmalı.
orta vade 1 senedir. 8-9 ayda olabilir. 41 ve 45 ara direnc 55-60 da hedef olabilir.
33 lere kadar kademeli alım yapılabilir.
uzun vadedede bölünür gider yine bölünür yine girer.
kanal istanbulu var, arsasası var, oyak birleşmesi var, sermaye arttırımı var. beklenti bitmez.
bu arada endeks 110 önemli bir eşik bence.
primlilerden primsizlere geçmeyi tercih ediyorum.
Bende bugün sırf endeksin 110 bin ile sınavını dışarıdan izlemek adına Yunsa larımla 4.25 ortalama ile vedalaştım.
Hayırlısı olsun.
Sacro hocam pnsut ve aslan ın yanına 7 küsürlerden doas toplayarak da eşlik etmek olmaz mı?
Ben hep tehlikeli hisse seviyom yahu... elimdekiler bmeks atlas metro gubrf ieyho.
Sn. Fiestacibo ölüm grubu olmuş o yav [emoji1]
Ama metro ve gübre bence de orta uzun vadede sağlam gelecek.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arabam var satayım gubrf ve brisa alacam.
İnşallah sayın ajfa....
nick ten belli :) şaka bir yana fiesta almayı düşünüyorum uzun süredir. ama rakamlar çok yüksek olduğu için erteledim bir süre. düşermi çıkarmı bilemem ancak bu fiyatlardan şimdilik almayı düşünmüyorum son 6-7 aydır o kadar çok fiesta ilanlarına baktımki nick i görünce daldım içeri. üstteki yazıyı görüncede bir tebessüm etmedim değil :) bol kazançlar dilerim :)
Hocam yaaaaa 28 tane d ile başlayan hisse var şimdi hepsinin tek tek grafiğini incelttiricen bana...her gün sabaha kadar grafik bakıyorum zaten :)
3 yıldır borsa ile ilgiliyim bulduğum tüm hisseler marsa gitti beni en çok üzen iki hisse oldu biri Karel diğeri flap ve bu ikiside daha emekleme devresindeler bence.
Hocam o hisseye bu aralar çok ihtiyacım var. Yünsa ve özbaldan istediğimi alamadım kredi kartı borcu zamanı geldi. 🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam benimki 2001 model (gulenyuz) du ben çok memnun kaldım şuanda yine 2001 model golf mk4 var.evet dediğiniz gibi fiyatlar çok yüksek bu sadece araba piyasasında değil genel olarak herşeyin fiyatı yuksek.ekonominin baloncukları büyüyor bence ve gökyüzünde hepsi birbirine doğru yaklaşıyor artık bir iğne mi olur yıldırım mi çarpar onu bilemem :)
Hocam Yünsa dan umutluyum. Ama yabancı çıkışı tedirgin ediyor. Ama özbal birleşme durumu iptal olunca çok sıkıntı yarattı. Resmen hisse öldü🤣. Sizin düşünceniz nedir iki hisse için. Rica etsem. [emoji122]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buldum hocam..ben bunu hep görürdüm grafiğini ilk defa inceledim tam karşıt yatirimlik :)
Vala hocam müdür falan değişti birşeyler olacak inşallah çok geri kaldı hacim de artmaya başladı ttkom da aynı brisa zaten çok ayrı bir hikaye o mutlaka benim portfoyumde olmalı halka açıklığı çok düşük.
Piyasalar bu hafta bakalim IIT toplantisi arefesinde nasil hareket edecek ? Ya maskeler duser yada birlik saglanir :evil:
https://pbs.twimg.com/media/DQ4E_OrXkAIBq8c.jpg