Sn. Cefaks çok teşekkürler,ç, çok hızlı oldu Ayrıca teşeklürler..
Printable View
Sn. Cefaks çok teşekkürler,ç, çok hızlı oldu Ayrıca teşeklürler..
Cok tsk ler paylasimlar icin
Ayrica teknik var bence suana kadar hep uyguladi benim izlesigimden beri para tek nigi cizer burasi da ayri bir konu yarin gorelim bakalim
18/07/2017 ile 22/08/2017 tarihleri arasındaki ilk aracı kurumdaki değişimler.
İŞ YATIRIM: + 34.843 LOT
DENİZ: - 344.005 LOT
BİZİM : + 75.867 LOT
AK: - 125.233 LOT
GARANTİ : + 119.760 LOT
Deniz o kadar çok azaltmamış. Halk yatırımdan birileri birşeyler planlıyor gibi. Bu işler küçük yatırımcı işi değil. Küçük yatırımcı hissenin beş yıllık grafiğine baksa üstüne sıçramasın diye zaten kenardan geçer. Birkaç büyükbaş çekişiyor gibi. Yazdıklarım bu borsa batığının naçizane kendi görüşleridir. Dikkate alınırsa sonu faciayla bitebilir. Tavsiye edilmez.
Şu aralara 2000-3000 satış serpiştirenler yok mu..econumut öbür taraf da kızıyor ya, boşaltın elimizdekileri yolumuza bakalım diye.. valla bi bitmediniz :)) Cidden bazen öyle serseri mayın gibi rasgele satış giriliyor, serbestten falan.. sabah birisi 4000 küsür lot ile bir ara tabanda eşleştirdi...muhtemelen serbestten girdi, epey sevinmiştir sonradan 51'e razıyken 55'e gitti diye :))..
Hisseye bulaşan küçük yatırımcı çok ama aldıkları lotlar buraları sarsacak lotlar değil kanımca. Tahta sahibinin onları dökmek için uğraştığını hiç düşünmüyorum. Tamamen zamanlama ile derdi. Vakti geldiğin de silip süpürecektir.
es em es em,es es es,es em es em,es es es...😃😄👍👏💛💙👉👈✋
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.