Dün cb konuşmasını dinledim. Faizlerden yakınan ana muhalefet liderimi diye karıştırdım. Hükümet sensin merkez bankası sende herşey sende kimi kime yakınıyor anlamadım. Düşür o zaman faizleri bize niye anlatıyorsun.
Printable View
Dün cb konuşmasını dinledim. Faizlerden yakınan ana muhalefet liderimi diye karıştırdım. Hükümet sensin merkez bankası sende herşey sende kimi kime yakınıyor anlamadım. Düşür o zaman faizleri bize niye anlatıyorsun.
o adam konuşmaya başladımı deseki ülkeyi yarın paraya boğacağım hiç fark etmez kafadan short asla değişmez. ben onu tv'de görünce kanalı değiştiriyorum.
enflasyon düşmeden faiz düşmez çok net,suriyeliler,vergi destekleri,kgf ,hızlı nüfus artışı,yetersiz eğitim,vs bunlar hep enflasyon sebebi,eğer faizi hızlı düşürürsen (politika faiziveya glp),bu sefer kısa süreli park etmiş yabancı para tl yi dolar veya euroya çevirip terk eder ülkeyi o da tekrar enflasyonu yükseltir kurdaki geçişkenlikden dolayı,enflasyon düşmesi ancak kore gibi teknolojik yatırım ve ihracatla olur..............
garan thy işlem hacminde farkı açtılar en yakınına 100 milyon fark atmışlar bu saatten sonra diğerleride peşine takılırsa bugün güzel bir rekor olur yok takılmazlar ise thy ve garan farkı açar ve endeksi aşağımı yukarımı belirler. ytd.
04/10/2017 10:46:58 Credit Suisse, Türk banka hisselerindeki geri çekilmeyi fırsat olarak görüyor