Ben unutmaya basladim burda param oldugunu bu benim icin iyiye isaret ama spek icin pek iyi degil
Printable View
Ben unutmaya basladim burda param oldugunu bu benim icin iyiye isaret ama spek icin pek iyi degil
Beklemeye devam...
Hacim iyice öldü bakalım fırtına ne zaman kopacak
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneyi devirdiler. Bi GK tarihi vermek bu kadar mi zor anlamadim ki. Onlar neyin pesindelerse ben de onlarin peşindeyim. Bakalim kismetimize ne cikacak.
Çekecek çilemiz varmış.Bu işkence ne zaman biter,tahmini olan var mı? Bizi bu hale düşürende de keyif 10 numara 5 yıldız.
Spk yazisinda ivedilikle mevzuata uygun dogru durust basvuru yapin denmisti. 3 ay gecti. Ilk asama sermaye tavani isini zar zor yaptilar. Acilen gk toplanmasi lazimdi. Spk dan ceza almaya mi calisiyor bu pislikler acaba. Spk nin yatirimciyi koruyarak bir sekilde el koymasi lazim artik bu ise. Trnsk sorumlularina oyle ibretlik bir ceza verilmeli ki aleme ders olsun. Bu yapilirken yatirimci da korunmali. Nasil olacagini spk dusunsun. Vergilerimizle palazlanmayi biliolar. Cozum de uretebilmeliler. Tek dilegim bundan zararimi cikarmak degil bu saatten sonra. Tek dilegim farugundan emirine ferdisinden yeni sozde patronuna ve yk uyelerine ibretlik ceza kesilmesi. Yasal dayanak dolu. Yeter ki spk dogru duzgun bir kurum olabilsin artik. Ya olacak ya olacak. Ici daha da temizlenmeli. Ytd
Sirf bimere cimere yagdirdigim sikayetlere devam etmek icin hisselerimi satmiyorum. Kazanmak icin degil. Spk bimer cimer vasitasiyla giden sikayetlere cevap vermek ve kayda almak zorunda kaliyor. Spk da hesap vermek zorunda kaliyor. Bana verdikleri cevaplarda surekli incelemede olduklarini kurum ici ve holding ici ihmallerin cezalandirilacagini belortiolar. Gorecegiz bakalim.
Bir ay once yk dan istifa eden prof de bu isten yirtacagini sanmasin. Topu girecek delige. Bilgi unv bu asalaklari temizlemezse bislik onlara da sicrar