Buranin amaci bilgi paylasimi degilmi ..adami neden bozdunuz anlamadim.. gayet nezaketiyle ricada bulunup tesekkur etmis ..yazan olursa hayir duasi alir kimsede yazmak zorunda degil elbette.. bu ne siddet celal ustad
Printable View
Buranin amaci bilgi paylasimi degilmi ..adami neden bozdunuz anlamadim.. gayet nezaketiyle ricada bulunup tesekkur etmis ..yazan olursa hayir duasi alir kimsede yazmak zorunda degil elbette.. bu ne siddet celal ustad
bu heyecan yeter bana her hızlı çıkışın hızlı bir inişi vardır.herkez için hayırlısı olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kağıdın tavan tavan gitmemesi ağır ağır çıkması daha iyi
kağıdın speği gedik imiş anlaşıldı
Ege profıl, 1 mılyar tl’nın uzerınde cıro hedeflıyor. Ayrıca uretım kapasıtesının artacagını soyleyen ege profıl genel muduru ergun cıcekcı, kocaelı’nde 100, ızmır’de 130 donum arazı uzerıne kurulu, pvc profıl tesıslerıyle 120 bın ton uretım kapasıtelerıylı yenı pazarlar ıcın hedefledıklerı ıhracat potansıyelını ve ıc pıyasada olusacak talep artısını karsılayabılecek gereklı alt yapıya sahıp olduklarını vurguladı. Bu altyapıyla, uretım kapasıtemızı daha da artıracaklarına ınandıkları pımas ıle agustos 2017’de bırlesme kararı aldıklarını belırten cıcekcı, `25 aralık 2017’de de bırlesmeyı tamamladık. ıso uretım sıralamasında 2016’da 192’ncı sıra ıle yakaladıgımız cıkısı, yaygın ve guclu bayı agımız, tasarım ve teknolojık ustunlugumuzu ortaya koydugumuz ar-ge merkezımız, ıyı yetısmıs profesyonel kadromuz, yurtıcı ve yurtdısı yatırımlarımızla daha ust sevıyelere cıkaracagız†dıye konustu. Cıcekcı, sunları ekledı: `bu bırlesmeyle, ıc pazar hakımıyetımızı artırırken, yurtdısı pıyasalarda da sılı, hındıstan, brezılya yatırımlarımız ve deceunınck grubun sermayedarı oldugu kolombıya’da kurdugumuz yenı fabrıkamızla varlıgımızı guclendırerek kuresel entegrasyonumuza devam etmenın gururunu yasıyoruz.â€
Tam tersi, en az bir tavan lazım ki niyetinin ciddi olduğunu anlayalim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.