Çok şık oldu birilerinin malını ucuza alıp birilerine tavanlardan kitlediler debelen dur
Printable View
Çok şık oldu birilerinin malını ucuza alıp birilerine tavanlardan kitlediler debelen dur
8 den ismen sat tavandan info al cifte Zarar 😂😂😂😂😂
Maliyet 6,20 info , en son sattığım ismenlerde 8,50 deydi , infoları şu an satsam % 50 fazlasıyla ismenleri koyarım kenara , amaç % 100 fazlasıyla koymak 😂😂😂😂
Herkese merhaba.Daha onceden buraya yaziyordum ama saolsun diger arkadaslarin degerli bilgileri uzerine yazicak birsey kalmadigi icin sadece takip ediyordum.
Temel olarak 3. ceyrek bilancosunda hem ortalama komisyon oranindaki artis ,hem hacim artisi, hem halka arz geliri ve Kas islemlerindeki olumlu beklentim sebebi ile olumluyum.Infonun hacim payi artik hergun yuzde 4 ,viopta yuzde 5 uzeri.Genel mudurumuzun instagram yayinlarini izliyorum yalnis anlamadiysam yurtdisi borsalarda islem yaptirmak icinde hazirlik icindeler ve yeni baslattiklari egitim programi ile sektorde marka olmak istediklerini belli ediyorlar.
Bu hafta yasanan harekete gelirsek, Bistte yuksek kar beklentisi arayisindaki kucuk yatirimcilar bedelli hisselerine akin ediyorlar.Dun bedelli onaylanicak beklentisi vardi acikcasi (Bende de) .Bedelli onayi gelmeyince asagi salmasi normal acikcasi.
Son olarak kendi adima sirketin hale beklentilerime gore pahali olmadigini dusunuyorum.Ustune Kuyas daki hareketi gordukten sonra benzer hareket beklentisi icindeyim(Yatirim tavsiyesi degildir).Sn clastobar keske hacimleri yayinlamayi birakmasaydiniz.her aksam ilk isim sizin ve baris beyin hacim twitlerinize bakmak.Herkese bol kazanclar.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Kadir inanir
Satan ortaklara hayırlı olsun bereketini görsünler.
Ben şahsi olarak piyasa değerine odaklanmış durumdayım.
500 milyon piyasa değerinden aşağısı benim için alım yeridir.
Bunun İçin kıstasım sektördeki diğer şirketler.
Gedik’le hacimlerde hemen hemen kafa kafaya olmamıza rağmen gedik’in 1 milyar TL piyasa değerine karşılık info’nun 330 milyonluk piyasa değeri bana göre komik.
Hacimlerde orta vadede gedik’i geçeceğini, ortalama komisyon oranında da gedik’e yaklaşacağın ı düşünüyorum.
Eğer rüçhanlar uçmazsa bedelliye de katılma niyetindeyim.
Hayırlısı bakalım hepimize
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 kuruş beyninle bana yazıyorsan 3-5 kuruş nilkiz tekrar söylüyorum senin beynin benim yaptığım işlem ve miktarlara ermez , böyle kendi kendine gülüp durursun sen hala 8 den ismen satıp 10 dan buna girdiğime inanıp gülüyorsan harbi 😂😂😂😂😂 birisin , ismeni 8lerden sattığım doğru 8,50 , eğer mesajın da bana yönelik değilse es geç ,