2 üstünden alanlar var,biraz daha üsttende alan,2 olsa 2+83=2.83 en basitinden,1.5 desek 150+83=2.33,buda ucuzu,birde bunun+17 olayı var 1 lot 0.83 ederi olarak,buda rakamları çok daha yukarıya çeker.
Printable View
refaba hocam,
bilgilendirme yapmak durumundayım, öncelikle satılmayan/satılamayan paylar değil kullanılmayan paylar,
bu paylar r olarak değil e'ye dönüştürülmüş vaziyette ve piyasada oluşan fiyattan satılıyor (Kuyas için bugün satıldı ise muhtemelen 2.15-2.26 arasında bir fiyattan satıldı),
aradaki fark ise şirketin kasasına ekstra gelir olarak yazılıyor..
is the average of five people around the human..
Bendeki şans tersten esiyor..!
Örnek:Bugün ,4.84 Tl den Oylum sattım,Gitti 5.15 Tavan oldu.
+ Dün,2.78 den TSGYO sattım,Bugün 3.05 Tavan oldu.
+ Önceki hafta,20.40 Nuh çimento,17.20 Aselsan sattım.Ardından asel 19.70,Nuh 26 TL gördü..Bugün asel 18.70.Nuh 24.30.kapattı...
-2 .Hafta önce 56.40 TL den Reta Kit,Pazartesi 24 tl den Arçelik, 10.70 den Teyyare alış yaptım..Bugün sadece arçelik maliyetime geldi,diğerleri perişan..Sürünüyor..:oleyo:.
Şimdi ne demek istediğimiz anladın m.?.:evil:
Yarın ,deney için 2.26 dan 1000.Lot Kuyaş alış yapacağım.Sonucu beraber göreceğiz.:hah:
Olabilir,bilemiyorum eskiden böyle değildi,neyse bu satılmayan R'lere zaten aklım ermiyor,bildiğim sadece hisseyi etkiliyor olması,bugün hepsi satıldı olay bitti hissenin önü açıldı gibi,ben alıpta satmayanların çoğunlukta olduğunu sanıyorum,iyi bir fiatı bulmadanda satacağını sanmıyorum, hala baş rol oyuncular hisseye ağırlığını koymuş olabilirlermi,zaten halka açıklık oranı şirket adına çok yüksek,Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı 99,37% olmuş bugün R satışı ile,bu hisselerin çoğunluğu kimin elinde,işte o merak konusu,bu kadar hisse KY elinde olacağını sanmıyorum,bunun içinde baş rol oynayanlarda varmı bilmiyoruz,bu kadar halka açıklık oranı olmaz,yani aradaki makas 0.63,işte bu durum beni düşündürüyor hissenin el değiştirmesi adına,cemastanda fazla,onunkide %98.1,adamlar devamlı hisse satmış,onun için çok ağır gidiyor,1 tl altına inmişti,şu sıralar 1.90,esas yeri 1.5 olsa,üstüne 40 puan daha gelmiş,bunada onunki gibi gelebilirmi ilerde göreceğiz...ytd.
...Hızlı başladık bugün. devamı gelir inş.ytd.
2.37 gösterdi,ama işbankası bana mokluk yaptı 32-33 sattık onun yüzünden,diğer hesaplardan sattık,ama onlarda hissem azınlıktaydı,işbankası borsanın tam açılışında teknik arızaya giriyor ve hala devam ediyor,sadece bana özel,çünkü bana 11 aydır dayattıkları yeni bir sistemmiş,neden yeni sistem,borsada seri şekilde işlem yaptıklarım içinmiş,diğer hesaplarımda sorun yok,galiba milyon lot işlem yaptığım için yıl içinde,amklar de diyeyeyim,37 yapan hisse şimdi 28,belasını versin bu bankanın.
İnternet bankacılığı en iyisi anlık görebiliyorsun,aracı kurum sadece senin yerine takip ediyor talimatlan çalışır,işbankası iyiydi 1 seneye kadar,1 senedir sıkıntılı,2.37 olan hisse şu ara 2.24,tam zamanını buldu arıza yapması için,50.000 tl gitti onların yüzünden,devamlı hakaret ettiğim için meallerime cevapta vermiyorlar,telefon ediyorum aynen papağan gibiler,şu anda hiçbir sistemi çalışmıyor zaten teknik hata veriyor,bula bula bugünü buldular:seyt: vs neyse