kesinlikle katiliyorumm .toplaya toplaya gitmeye calisiyolarr. ytd
Printable View
tahtanin spekisini takibe devam.
cuma günü 8.11 gösterip 7.58 e kadar verdiler. yaklaşık yüzde 7 düştü
ptesi 9.09 gösterip 8.42 ye kadar verdiler. yaklaşık yüzde 7 düştü
bugün 9.46 gösterip 8.92 ye kadar verdiler. yaklaşık yüzde 6 düştü. ..
hareketlerde benzerlik devam ediyor lakin bugün müzik sesi biraz kısıldı gibi,
tahtanin spekisi nereye kadar sürer nereden döner nereden kâr satışı başlar bilemeyiz ama stop seviyemizi bugün de yükselttik,bu saatten sonra 8.50 alti hoş olmaz.tahtanin spekisi mecbur devam etmek zorunda,tabii mallari devretmediyse,hız kestiği an müzik durur
Bu seviyelerde spekten başkası kalmamıştır ele vermek için belli seviyeye çıkarıp sabit bağlar bir süre key tmm kalıcı diyip atladığı zaman trene spek malı yavaşça çakar [emoji16][emoji16]
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün vesteldeki açığa satış adedi tam 12.6 milyon lot! yatırım finans açıkçıları zengin ediyor.
yatırım finansman nasıl yaptı bilmiyorum ama anlık takasında son 15 dk ya kadar 5 m lotla en iyi alıcıydı. son 15 dk da 4.6 m sattı. elindekinin alış maaliyeti ise 11.30 oldu yani bu takasa göre zararı:
maaliyeti:11.30
son kapanış fiyatı 8.99
11.30-8.99= 2.31 tl(lot başı zararı)
2.31 x 434000 lot= yuvarlak olarak 1 milyoncuk tl zarar(bu nasıl bir fantezidir anlayamadım)
normalde bugünkü son 15 dk lık işlemlere göre bu kağıdın muhakkak aşağıya gitmesi lazım. ytd.....
Şirket değeri hesaplanırken sadece f/k doğru mu sizce, net 3Milyar borcu yok mu bu şirketin. Seçimden sonra yapı paydos olmasın ytd
vestel takas
Görüyorum ki leş kargaları toplanmış ağzının suları akıyor....