Eskiden son 3 dk da 5 kademe yükselirdi
Artık onuda yapmaz oldu.
Printable View
Eskiden son 3 dk da 5 kademe yükselirdi
Artık onuda yapmaz oldu.
tuzak formasyonu mevcut.terste kalacakların trene baktığı günler yakın görünüyor....
Sayın Emektar Banada öyle geliyor. En Kötü geride kaldı. Yakın zamanda KV borca düşen Banka kredilerinin bir kısmını ödeyip, geri kalanlarıda uzun vadeye yayar ise problem olmıyacaktır. Günhan Alimuyum üzerinden Aselsana ufak tefek işler yaptığı da söyleniyor. Gayrimenkul işlerinin geri dönüşü geç olduğu için artık şirketin daha verimli ve geri dönüşü hızlı olan yatırımlara odaklanması gerekiyor. Ne olursa olsun hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum.
yıllardır ostim takip ediyorum son bir kaç yıldır hep bahar yaz aylarında hareket etmiştir.. guzel günler yakındır biraz daha sabır sadece..
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 Günlük Ortalama 1,59, 50 Günlük ortalama 1,57 Biraz yukarı doğru işlem yapsa 200 günlük ortalamayı kıracak. Teknik olarak kağıdın rahatlıyacağını düşünüyorum.
Hani biraz da Hikayesi olsa diyecem ama, hikayesi olmadan fizana giden o kadar çok hisse varki. Lot sayısı az. Yukarı doğru gitse organize olamıyan, bizim gibi küçük yatırımcı ne kadar mal satarki. Alacak babayiğidin bence işi kolay. Bizler görürmüyüz bilemem ama sabır eden Mutlaka kazanacaktır. Grafik sıkıştırdığımız zaman YATAS grafiğine çok benzetiyorum. Yataş hisse senedide teknik olarak bunun gibi yıllarca süründü. Yatay dümdüz bir grafik. Kimse 0,75 ile 2,50 arasında yüzüne bakmıyordu. Şimdi millet 28 tl den YATAŞ alacam diye çırpınıyor.