Benim olsa o zaman başka hikaye mi yazacaksın :) Suçlu ben olacağım galiba o durumda.
Printable View
Patron buraya el atmadan bu tahta yukarı zor yapar. Her şey ayan beyan ortada.
Herkese bol kazançlı günler....Nokta.
Ytd.
Saygılar,
dert mi yok. rakamlara bir bak bakalım.(48,620+99,860=150 milyon TL /4,83 ORTALAM KUR OLSA =31 MİLYON USD kısa vadeli
finansman gideri olarak bankaların kasasına...(31/150 milyon usd dolar bazında %20)
Çalışılmayan zaman giderine 47,441 TL SÖKE de makyajlamışsınız. Bu da gözden kaçmayacak kadar net.
Yani aslında bu tutar satılan maliyeti kısmında olacaktı. Yani burada 2018 yılı için sökede nakit yaratılmadığını
daha net görecektik. (faaliyet karı başa baş gibi 45,727 değil işin gerçeği) Bu kadar ciro ile maalesef söke de PAMUK ELLER cebe olacak gibi.
Ama yine de bize göre bu fiyatlar akıl karı değil.
ytd.
Saygılar,
Sayın cari siz ısrarla batıçimde bedelli olmayacağını savunuyorsunuz. Bence sökede bedelliye izin çıkmaz o zaman ne olur bilmiyorum. Konsalide olmayan bilançoyu görmek daha doğru orada daha net bir resim görebiliriz. Belki cumadan bugüne gelen satışlarda yine bilançonun sızdırılmış hali olabilir mi? Ytd
Sayın Lounar keşke son yazdığını silmeseydin ,çok büyük bir kapak daha geliyordu.Kocaman kocaman laflar ediyosun sonrada altında kalıyosun.biz bu senette neler gördük.