Benim beklentim sermaye artırımından sonra geçmiş dönem zararlarını silecekler,sermaye azaltacaklar, arkasından bir birleşme haberi ve yıldız pazar.uuu 900 milyon lotu milletin üzerine yıkacaklar diye düşünüyorum.ytd
Printable View
Benim beklentim sermaye artırımından sonra geçmiş dönem zararlarını silecekler,sermaye azaltacaklar, arkasından bir birleşme haberi ve yıldız pazar.uuu 900 milyon lotu milletin üzerine yıkacaklar diye düşünüyorum.ytd
1.80 den 2.2 TL ye gidecek derken şelale gibi aktı..yıldız pazar a çıkacağını düşünmeniz heyecan yaptı.
Cip rezanın kagıtları nibas, ıeyho, cemas tan uzak durun... Yıllardır yaptığı dolandırıcılık nibas taki ses kaydıyla kanıtlandı...
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be üç ayda verdiğini bir haftada geri aldı.
Bir tek şey söyleye bilim ' KESİNLİKLE İNATLAŞMAYIN, ŞİRKETLE SAHİPLERİYLE, DİRENÇLERLE ve DESTEKLERLE' Kesinlikle inatlaşmayın. (paranın önünde arkasında hiç bir güç duramıyor)Bir başkasının söylemi ile hareket etmeyin, içinizden geçeni yapın, yaptığınızın arkasında durun. İnatlaşmanın maliyeti çok büyük oluyor. ytd
Yürü be rıza 1.43 senin için ne ki 😊 ytd
yaklaşmayın diye daha ne yapsaydı.Bunların hisselerini alanın kulağını mı çekseydiler.Sopaylan mı doğseydiler.tehlike var diye alt pazara aldılar,sürekli brüt takas koydular.SPK nin dikkate alınması gerektiğini ve ne işe yaradığını şimdi bir daha gördük.