Alıntı:
İyi Parti bir 'reklam/tanıtım' filmi çekti ve film Hazreti Ömer'le başlıyor Hazreti Ömer'le bitiyor! Ve Yeniçağ'dan kıymetlimiz olup bizde bolca kredisi olan Selcan Taşçı, ne var bu reklam filminde diye İyi Parti'nin tanıtım videosunu sahiplenmiş. Selcan kardeş, girme bu işlere, Hristiyanlıkta ve İslam'da yüzyıllarca süren iç savaşlara konu olan mezhep savaşları senin azizin benim azizim senin kutsalın benim kutsalım ayrımlarıyla ve her mezhebin ayrı bir azizi-evliyayı/sahabeyi-havariyi sahiplenip diğer mezhebin kutsalını dışlayarak oluşmuştur! Bu tanıtım videosunda alevi-sünni ortak değer olan 'Hazreti Ali' anılmamış ve sadece Hazreti Ömer vurgusu yapılarak açıkça 'mezhep' ayrımcılığı ve sömürüsü yapılmış ve kutsallar siyaseten kullanılmıştır!...........
Alıntı:
.....Meral Akşener Karar TV'ye söylüyor: 'Ablam, diyor, İmamoğlu'nun yüzünde 'rabbi yessir' görmüş...' Vallahi çarpılacağız! Rabbi Yessir, bir hayır duası, daha iki gün önce Fatih Sultan'a benzetmişti, şimdi, yüzünden 'nur akıyor' demeye getiriyor, yüzünde 'ayetler' yazıyor demeye getiriyor... Akşener, aslında İmamoğlu'nun suratında 'rabbi yesir' yazıyor derken ey millet sizin yüzünüzde 'enayi' yazıyor demek istiyor, mesela başka kimin yüzünde enayi yazıyor, acaba, Akşener'i köşesinden habire nara ata ata destekleyen Uğur Dündar'ın suratında ne yazıyor!... Belki de Akşener'in ablası biz fanilerin görmediği duaları ayetleri görüyor ve biliyor, o halde, şimdi İmamoğlu'nun suratındaki duayı kendi sırtına göğsüne dövme yaptırma modası başlayabilir, ilk sırada Soner Yalçın, Uğur Dündar, Cumhuriyet ve Sözcü ve Halk TV yazarları... Mesela, aynı duanın dövmesini Halk TV'nin ünlü bal yanaklı al yanaklı ablası Ayşenur Arslan'ın ve Şirin Payzın'ın yüzüne de yapabiliriz!