Allah senin de patronunun da belasını versin ******** haysiyetsiz o.ç. vertu!
Printable View
Allah senin de patronunun da belasını versin ******** haysiyetsiz o.ç. vertu!
Önce 2.65e mal koydu kapanişa az kala aldı o malı 2.62ye koydu sonra gelene gidene 61den 60 tan verdi o.ç
Bunun başında kim varsa katkısız o.ç
Bunu gibi o.ç dünyada nadir bulunur.
Yarından itibaren 2.50ye tekrar yolculuk var..görünen köy böyle.
Hakkaten bu kağıt adamı delirtir . Her an acaba yükseldi mi diye bakıyorum gün içinde . Hiç bakasım yok artık .
Bunaldım ama satmıcam batsada.
indir 2.50ye ver bir haber Çıkar 2.80e ver milletin eline sonra 3 günde tekrar indir 2.50ye sonra bir haber daha çıkar 2.70e 2 gun sonra indir 2.50ye......böyle gider mk...başka bir cacık yok.
Yine söylüyorum; ky kesinlikle bu kagida bulaşmasin,biz ettik siz etmeyin..gözünüzü kapatin rastgele bir hisse alin daha iyi..zaten savaş kapıya dayandi..gerçi bu aralar en saglamı nakitte veya altında kalmak..keşke nakitte olsaydim diyorum.
Evet bu senette ne zaman birileri çıktı bu senet iyi uçacak kaçacak yazdı senet hep çakıldı!Çünkü böyle uçacak kaçacak yazdırılan senet forumlarında yazan kişilerde senedi yapan manüpülatörlerin adamlarıdır unutmayınız bunu lütfen!!! Zafkanka yı piste alalım!!! Maliyetleri düşürelimmi buralardan verdiler yine çekip 2,87 lere ve elimize!!!! :) Senette yukarı hareket olup aşağı bastıklarında da bu tip yazanlar ortadan kayboluyorlar hemen!Çünküü bu adamlar senette hareket yapan manüpülatörün adamları!Hareket tamam alttan alınan mallar çakıldı üstten görev tamam bukadardı dağılabiliriz arkadaşlar!!! :)Böyle uçacak kaçacak yazzıldığı zaman yukarı tepki hareketlerinde hemen çakacan malı kaçacan burada 2 yıldır bunu öğrettiler :) Saygılar!
Ytd.Değildir!
Kesinlikle katılıyorum üstad. 2 yıldır burada yazıp 400 bin lotum var. 8 liraya 10 liraya gidecek diye yazan sözüm ona ******** manipülatör-spekülatör çocukları vardı burada. Kendisini eleştirenlere de hakaret ederdi bu manipülatör-spekülatör çocukları. Her defasında küçük yatırımcının kafasına vurulmasına aracılık eden manipülatör-spekülatör çocuklarının sayısı azaldı ama zaten onlara da gerek kalmadı bi yerde. Kağıt yere yapıştı, küçük yatırımcı tuş oldu nasılsa
Bunlar nasıl halk arz yapacaklar. Halk bunları def ediyor. K.Y bir gelecek görmediği için kolay kolay gelmez. Meksanin yapamadığını metro nasıl yapacak. Metro kağıda girdimi yıkım yapıyor. Kendi kağıtlarına baksak yeter...
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.