Haklisiniz dolarzede yoldasim...
Printable View
Yarın borsa ne olur?
Bugün çok mu şişti.
Kar realizasyonu ayağıyla satış yer mi acaba?
Günlük ne kadar gelecek, gidecek vs diye çok da fazla kurcalamayalım bence. Fon yöneicileri, 6 ay gibi bir süreden bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Orta uzun vadede kazançlı olacaksak günlük eksi ve artıların bu kadar üzerinde durmayalım. Başka konulara yoğunlaşalım biraz da. Bu fon konusuna bir süre daha devam edecek isek, banka yerine aracı kurumdan bu işi yapmak daha avantajlı olur diyorum. Siz ne dersiniz ?
* Fon işlemlerini banka yerine aracı kurumdan yapmak avantajlı mıdır ?
* Fon işlemlerini aracı kurumdan yapmanın ilave riskleri var mıdır ?
Selamlar.
Msci % 1 artıda şuan. Perşembe faiz indirimi olacağından bankalara yarayacak bu faiz indirimi karlılığı artırıyor.Bist 105 binlere gitsin bi artık .ytdSM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soru Eral beye de sorulmuş, sanmıyorum bir şey değişeceğini diye yanıtlamış. Örneğin Tacirler'de satılan fon tutarı öğleden önce hesaba geçiyor ise veya valörlü bir fon satıp, hemen ardından valörü beklemeden satılan fon bedeli ile başka bir fon alabiliyor isek bal gibi de değişir.
https://twitter.com/eralkarayazici/s...685575681?s=20
Syg.
Faiz indirimiyle mevduata hemen yansitiyorlar. Kredilere daha geç yansitmakla beraber daha az indirim yapıyorlar kredide.Calisanlarina koklatmazken yatırımciya mi verecek hocam?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce onsun yıllık grafiğini inceledim
Mayıs sonundan sonra ons grafiği ile TCD grafiği neredeyse birebir aynı.
23 Mayıs sonrası başlamış hareket, ikiside birbirinin fotokopisi gibi.